Legnépszerűbb kerékpártúráink

Legnépszerűbb kerékpártúráink

10 legnépszerűbb kerékpártúránk

Mit tippelsz, a honlapunkon lévő 100 kerékpáros túraútvonal közül a letöltési adatok alapján melyik a 10 legnépszerűbb kerékpártúránk?

 

Remélem nézegetted már a honlapunkon megtalálható 100 kerékpáros túraútvonalat, melyek mindegyikéhez találsz sok egyéb érdekes információ mellett:

 • képeket,
 • túraleírást,
 • térképet túraútvonallal,
 • sőt ingyenesen letölthető gps útvonalfájlt is.

A túráknál feltüntettük azokat a látnivalókat, érdekességeket is, amiket megtekinthetsz a túra útvonalán, ezzel adva tippeket az idő minél tartalmasabb eltöltésére, hazánk gyönyörű vidékeinek minél teljeskörűbb megismerésére.

Ráadásul a túrákat hazánkban egyedülállóan széleskörű szűrési lehetőségekkel láttuk el, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt akkor is, ha csak egy rövid, könnyű tekerésre vágyik. de akkor is, ha komoly teljesítménytúrára.

Az útvonal letöltési adatokból kialakult egy kedveltségi rangsor, amit ezennel közkinccsé teszünk!

 

A 10 legkedveltebb kerékpáros túraútvonalunk: 

 1. Budapest - Balaton (BuBa) kerékpáros útvonal
 2. Balaton körüli kerékpártúra
 3. Köveskáli kerékpártúra
 4. Balatoni kis kerékpáros körtúra
 5. Velencei-hegység kerülő kerékpártúra
 6. Hór-völgyi panoráma kerékpártúra
 7. Pap-rét Dömör kapu kerékpáros körtúra
 8. Badacsony kerülő kerékpártúra
 9. Által-ér kerékpártúra
 10. Tanúhegyek kerékpártúra
   

Úgy tűnik, a Balaton és környéke egyértelműen a legkedveltebb bringás célpont.
Ez egyébként érthető, nem csak a Balaton kiemelt turisztikai jellege, de a nemzetközi adatok alapján is, mivel jellemzően máshol is a nagyobb tavak és a folyók menti kerékpárutak számítanak legnépszerűbbeknek

Gyakran viszont érdemes nem követni a tömeget, és felfedezni kevésbé ismert, eldugottabb útvonalakat, ahol még egy kellemes tavaszi hétvégi napon sem kell tartani a tömegtől. Ahol például egy csodás erdészeti úton forgalomtól távol élvezhetjük a természet szépségeit és az erdő csendjét! Ahol még a nyári melegben is árnyas fák alatt suhanhatsz. Mindegyikből találhatsz párat a 100 túránk között...

Ezért is javaslom, hogy a kevésbé ismert túraútvonalaink között is nézelődj, mert ott is találhatsz igazi gyöngyszemeket!

Válassz a teljes túra adatbázisunkból ide kattintva:

Ambringa kerékpártúra adatbázis

Sok kellemes, élménydús kerékpártúrát kívánok Neked, akár egyedül, akár társakkal együtt vágsz neki felfedezni bringás szemmel a világot !