Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ Elfogadom
Termékek Menü
0
+36 26 343 353

Kerékpáros ruházat

Kerékpározni sokkal élvezetesebb kerékpáros ruházatban. Ami nem feltétlenül jelenti a versenyzőkön látott ruházatot, hiszen sok olyan kerékpáros ruházat kapható már, mely látszatra utcai vagy szabadidős ruházatnak tűnik, de olyan speciális anyagból és varrással készül, hogy kellemesebb érzés legyen benne a bringázás, és védve legyünk az időjárás okozta kellemetlenségektől. Ha ugyanis az időjárás viszontagságaihoz nem tudunk megfelelően alkalmazkodni az öltözékünkkel is, akkor jobb esetben csak fázunk, melegünk lesz, beizzadunk, rosszabb esetben azonban akár meg is betegedhetünk a hidegtől, a hideg menetszéltől, vagy egy váratlan eső okozta elázás miatt. Ez akkor is igaz, ha csak kényelmes tempóban tekerünk, de különösen az intenzívebb mozgás, vagy a szélsőségesebb időjárási körülmények esetén.
Sokan gondolják, hogy nem kell foglalkozni ezzel a témával, hiszen bármilyen ruhában lehet bringázni. Ez részben igaz, de ezt  tipikusan azok mondják, akik vagy még sose próbálták ki a kifejezetten aktív mozgáshoz kifejlesztett ruhákat, vagy nem tekernek olyan intenzitással, hogy igazán megizzadjanak, vagy éppen megfagyjanak az erős menetszéltől.
Ma már szinte minden körülményre kapható megfelelő ruházat, csak választani kell tudnunk a széles kínálatból.
De milyen is a jó ruházat kerékpározáshoz, hogyan állitsuk össze a bringás ruhatárunkat?

Ebben a kérdésben kaphatsz rengeteg hasznos információt és gyakorlatias javaslatot a tudástárunkban megtalálható "Kerékpáros Ruházati Kisokos " című anyaggal.
kattints-ide-2lenyilas.png
Rendezés:
Nézet:

Ambringa webáruház | Ebike | Összes elektromos kerékpár, pedelec | Partners