Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

E-Cargo (teherszállító) elektromos kerékpár

Rendezés:
Nézet:

Az elektromos kerékpárokon belül a legújabb, legdinamikusabban növekvő kategória az e-cargo gépeké, azaz az elektromos rásegítéses teherszállító bringáké. Nem véletlen ez a gombamód növekvő népszerűség, főleg a nyugat-európai országokban, hisz egy ilyen ebike-al, sokkal jobban kiváltható egy autó, mint egy "sima" pedelec-el. 

Hisz egy klasszikus ebike esetében már egy nagybevásárlásnál vagy gyerkőcök szállításánál korlátokba ütközünk. De nem így egy cargo gépnél, ahol a -bringás mércével nézve- hatalmas raktér szó szerint el tud nyelni egy nagybevásárlást, akár ötvözve két kisgyermekkel is.

De nem csak az óvodába vihetjük gond nélkül a kicsiket kerékpárral, de árut is szállíthatunk gyors és környezetbarát módon, a parkolási nehézségektől megszabadulva. Utóbbi rendkívül kecsegtető a cégeknek, akik egyre nyitottabbak az elektromos tehérszállító kerékpárokra, hisz ténylegesen gyorsabb is lehet így az áruszállítás, mint személygépkocsival, köszönhetően az egyre zsúfoltabb városi utaknak.

A cégek ráadásul 2022-ben 400 millió forintos keretösszegből maximálisan 500.000,- forintnyi állami támogatásra is pályázhatnak!