Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Próbálja ki az elektromos rásegítésű (azaz pedelec) kerékpárt!

Próbálja ki az elektromos rásegítésű (azaz pedelec) kerékpárt!

Csak személyesen tudja meg, mekkora élmény.

Olvashat a témában rengeteget, egyetlen cikk sem tudja visszaadni azt a felemelő érzést, mikor valamelyik elektromos rásegítésű kerékpárunkkal, földöntúli mosollyal az arcán teker felfelé a meredek emelkedőn.

A szabadság új értelmet nyer a próba alatt. Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg a különbségeket testközelből - le sem akar majd szállni a bringáról. Tudjuk, láttunk már ilyet. 

Jelentkezés próbára!


"Korábban téves elképzeléseim voltak az elektromos kerékpárokról. Azt hittem, csak olyanoknak való, akik nem kerékpároznak. Mikor azonban kipróbáltam, rájöttem, hogy a pedelec bringák nem elveszik, hanem inkább fokozzák a kerékpározás szabadságát!"

Bognár Tamás (Thommey) kerékpáros újságíró

Jöjjön el kipróbálni, jelentkezzen be most azonnal. Nem elég edzett a párja? Hozza el Őt is, mindkettejüket meglepjük az élménnyel.


Még bizonytalan és többet szeretne tudni jelentkezés előtt?

 

Igyekszünk minden felmerülő kérdésre válaszolni:

 
A próba helyszíne bármelyik Annyira Más Bringabolt lehet: vagy Budapesten, az XII. kerületben a Tamási Áron utca 64. alatt található pedelec szaküzletünkben, vagy Budakalászon (az M0 végénél, az Omszki-tó mellett) a Tanító u. 2-ben. További információk a boltjainkról a Kapcsolat menüpontban.
 
A próba teljesen ingyenes.
 
Nem, de ajánlott. Természetesen, ha nem tudja még, hogy mikor fog tudni benézni hozzánk, akkor szeretettel látjuk bejelentkezés nélkül is.
Mivel azonban sokan jönnek hozzánk elektromos kerékpárt próbálni, ugyanakkor a kapacitásaink végesek lehetnek, a tervezhetőség miatt elsőbbséget élvez az, aki bejelentkezik. Ha tehát nem szeretne várni, ha azt szeretné, hogy rögtön Önnel foglalkozzunk, akkor jobban jár az előre egyeztetéssel. 
 
Munkatársunk egy munkanapon belül felhívja Önt telefonon (ezért is fontos, hogy pontosan adja meg a telefonszámát), hogy megfelelő időpontot egyeztessenek. Ha már a jelentkezéskor is megadja a kért időpontot, akkor az egyeztetés egyszerűbb és gyorsabb lesz.
 

Először igyekszünk megismerni, mi kell Önnek valójában.

A kerékpározási szokásai és az elképzelései/vágyai alapján javaslatot teszünk a leginkább megfelelő modellekre. Ezt követően kerül sor a személyes próbára, ami alatt több kerékpárral is lehetősége lesz felmenni komoly meredekségű, elegendően hosszú emelkedőn, így megismerheti, hogy életszerű igénybevételkor miképp viselkednek a különféle elektromos kerékpárok.

A különbségek megismerése után egyszerűen, kockázat nélkül tud majd dönteni a legmegfelelőbb modellről, hiszen személyes tapasztalat és szakértői tanácsok birtokában lesz. 

Összességében 40-60 percet célszerű rászánni a próbára.

Aki további, hosszabb távú tapasztalatra vágyik, azok számára bérlési szolgáltatást is tudunk ajánlani.

Fontos megjegyeznünk: a próbálási lehetőséggel csak 18 év felettiek élhetnek és azt mindenki a saját felelősségére veheti igénybe!

 
  1. Nem tudhatja, milyen különbség van az egyes elektromos kerékpárok között, míg ki nem próbálja őket személyesen.
  2. Megismerkedik egy sokkal örömtelibb kerékpározási élménnyel.
  3. Tanácsot kap az igényeinek leginkább megfelelő modellekre kiválasztásához.
  4. Személyes tapasztalatot követően könnyebben fog tudni jól dönteni a vásárlást illetően.

Előzetes bejelentkezéssel ráadásul elsőbbséget élvez a kiszolgálásban!

Gondolkodjon el a következőn:

Vett Ön már úgy bármit, hogy csak később, csak a használat során jött rá, nem jól választott?

Mindenkivel előfordult már élete során párszor, hogy olyan terméket vett, mely nem váltotta be teljes mértékben a hozzáfűzött reményeket. Jó lenne ezt mindig előre látni, de ahogy mondani szokták, "a puding próbája az evés".

Az elektromos kerékpárok rendkívül széles palettából választhatók és gyakran a vevők nem látják előre, hogy melyik felel meg jobban az igényeiknek. Ezen a problémán szeretnénk mi segíteni azzal, hogy a széles kínálatunkban lévő bringák kipróbálásával nyert személyes tapasztalattal felvértezve tudja az Önnek ideális modellt megvásárolni.

Vevőink visszajelzései alapján a próba nagyon hasznos: sokat segít abban, hogy jó vásárlási döntést hozhassanak.

Szeretettel várjuk egy különleges élményre - jelentkezzen be most!

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Szolgáltatások Landing Page