Próbáld ki az elektromos rásegítésű (azaz pedelec) kerékpárt!

 

Próbálja ki a pedelec kerékpárokat

Csak személyesen tudhatod meg, mekkora élmény.

Olvashatsz a témában rengeteget, egyetlen cikk sem tudja visszaadni azt a felemelő érzést, mikor valamelyik elektromos rásegítésű kerékpárunkkal, földöntúli mosollyal az arcodon tekersz felfelé a meredek emelkedőn.

A szabadság új értelmet nyer a próba alatt. Gyere el hozzánk és tapasztald meg a különbségeket testközelből - le sem akarsz majd szállni a bringáról. Tudjuk, láttunk már ilyet.

Jelentkezés próbára!


"Korábban téves elképzeléseim voltak az elektromos kerékpárokról. Azt hittem, csak olyanoknak való, akik nem kerékpároznak. Mikor azonban kipróbáltam, rájöttem, hogy a pedelec bringák nem elveszik, hanem inkább fokozzák a kerékpározás szabadságát!"

Bognár Tamás (Thommey) kerékpáros újságíró

Gyere egy ebike élményprogramra, jelentkezz be most azonnal. Nem elég edzett a párod? Hozd el Őt is, mindkettőtöket meglepjük az élménnyel.


 

 

Még bizonytalan vagy és többet szeretnél megtudni jelentkezés előtt?

Igyekszünk minden felmerülő kérdésre válaszolni:

A próba helyszíne bármelyik Annyira Más Bringabolt lehet: vagy Budapesten, az XII. kerületben a Tamási Áron utca 64. alatt található pedelec szaküzletünkben, vagy Szentendrén a Kalászi út 3-ban (Arista Park). További információk a boltjainkról a Kapcsolat menüpontban.
A próba teljesen ingyenes.
Nem, de ajánlott. Természetesen, ha nem tudod még, hogy mikor fogsz tudni benézni hozzánk, akkor szeretettel látunk bejelentkezés nélkül is.
Mivel azonban sokan jönnek hozzánk elektromos kerékpárt próbálni, ugyanakkor a kapacitásaink végesek lehetnek, a tervezhetőség miatt elsőbbséget élvez az, aki bejelentkezik. Ha tehát nem szeretnél várni, helyette azt szeretnéd, hogy rögtön Veled foglalkozzunk, akkor jobban jársz az időpont foglalással.
Munkatársunk egy munkanapon belül felhív Téged telefonon (ezért is fontos, hogy pontosan add meg a telefonszámodat), hogy megfelelő időpontot egyeztessetek. Ha már a jelentkezéskor is megadod a kért időpontot, akkor az egyeztetés egyszerűbb és gyorsabb lesz.

Először igyekszünk megismerni, mi kell Neked valójában.

A kerékpározási szokásaid és az elképzeléseid/vágyaid alapján javaslatot teszünk a leginkább megfelelő modellekre. Ezt követően kerül sor a személyes próbára, ami alatt több kerékpárral is lehetőséged lesz felmenni komoly meredekségű, elegendően hosszú emelkedőn, így megismerheted, hogy életszerű igénybevételkor miképp viselkednek a különféle elektromos kerékpárok.

A különbségek megismerése után egyszerűen, kockázat nélkül tudsz majd dönteni a legmegfelelőbb modellről, hiszen személyes tapasztalat és szakértői tanácsok birtokában leszel.

Összességében 40-60 percet célszerű rászánni a próbára.

Fontos megjegyeznünk: a próbálási lehetőséggel csak 18 év felettiek élhetnek és azt mindenki a saját felelősségére veheti igénybe!

  1. Nem tudhatod, milyen különbség van az egyes elektromos kerékpárok között, míg ki nem próbálod őket személyesen.
  2. Megismerkedhetsz egy sokkal örömtelibb kerékpározási élménnyel.
  3. Tanácsot kapsz az igényeinek leginkább megfelelő modellekre kiválasztásához.
  4. Személyes tapasztalatot követően könnyebben fogsz tudni jól dönteni a vásárlást illetően.

Előzetes bejelentkezéssel ráadásul elsőbbséget élvezel a kiszolgálásban!

Gondolkodj el a következőn:

Vettél már úgy bármit, hogy csak később, csak a használat során derült ki, hogy nem jól választottál?

Mindenkivel előfordult már élete során párszor, hogy olyan terméket vett, mely nem váltotta be teljes mértékben a hozzáfűzött reményeket. Jó lenne ezt mindig előre látni, de ahogy mondani szokták, "a puding próbája az evés".

Az elektromos kerékpárok rendkívül széles palettából választhatók és gyakran a vevők nem látják előre, hogy melyik felel meg jobban az igényeiknek. Ezen a problémán szeretnénk mi segíteni azzal, hogy a széles kínálatunkban lévő bringák kipróbálásával nyert személyes tapasztalattal felvértezve tudod a Számodra ideális modellt megvásárolni.

Vevőink visszajelzései alapján a próba nagyon hasznos: sokat segít abban, hogy jó vásárlási döntést hozhassanak.

Szeretettel várunk egy különleges élményre - jelentkezz be most!