Blog

2024. 06. 10. 00:00:00

Ninjatrükk

 

Ez egy szokatlan blogbejegyzés. Egyrészt nem mi írtuk, másrészt nem szakmai anyag. Mégis tiszta szívből ajánlom elolvasásra, ráadásul nem csak ezt, hanem Varga Lóránt "közösségi író" bármelyik művét, melyeket most júniusban korlátlanul és szabadon olvashatsz a honlapján, júliustól azonban ez a lehetőség ismét bezárul fél évre: https://vargalorant.hu/

2024. 06. 03. 16:39:00

Maga a tökély: Pinion MGU. Nem csak szerintünk!

Kíváncsi vagy, hogy milyen az új Pinion MGU rendszer, ami ötvözi az elektromotort és a váltót? Elvittük egy tesztútra az ebike-ok új generációját, illetve -hogy ne csak tőlünk hallj csupa jót erről az új rendszerről- kipróbálta az egyik ilyen bringánkat a Mozgásvilág újságírója is, hogy megismerje és megszeresse az új rendszert. Nézzük mire jutottunk!

2024. 02. 06. 09:11:10

Elsők között próbálhatod ki az ebike-ok új generációjának meghajtási rendszerét, a Pinion MGU-t!

Az országban elsők között próbálhatod most ki az ebike-ok új generációjának meghajtási rendszerét, a Pinion MGU-t, rögtön az egyik legjobb ebike-unkban, a közel 3 milliós Kettler Pinniato HT Sport-ban. Mint azt az Ambringától megszokhattátok a próba ingyenes és kötelezettség mentes! a próba ingyenes és kötelezettség mentes!

2023. 08. 14. 00:00:00

A "jövő ebike"-ja már rendelhető nálunk!

A jövő elektromos kerékpárjának Pinion MGU és Fit rendszerelemei

A jövő kerékpárjában integrált motor és váltórendszer lesz. Ez biztosra vehető, annyi előnye van a mostani külön motor és külön váltó megoldásokkal szemben! Már csak az ára lehet az, ami az elején lassíthatja az elterjedését... 
Ha a legjobbra vágysz, elsőként az Annyira Más Bringaboltban kaphatod meg! 

2023. 05. 04. 00:00:00

Legnépszerűbb kerékpártúráink

10 legnépszerűbb kerékpártúránk

Mit tippelsz, a honlapunkon lévő 100 kerékpáros túraútvonal közül a letöltési adatok alapján melyik a 10 legnépszerűbb kerékpártúránk?

2023. 02. 07. 11:57:16

Lehet-e télen, a hidegben is ebike-ozni? Tippjeink a fagyos időben való tekeréshez!

 

Az elektromos kerékpár tulajdonosok túlnyomó része a téli hónapokra “leteszi” kerékpárját, nekik már korábban adtunk tanácsokat a tartós téli tárolásra nézve. De mi a helyzet az elszántakkal? Akik akkor is nyeregbe pattannának, ha a hőmérő már igencsak a 0 fok körül jár, vagy már alá is esett: nekik segítünk most téli használati tippjeinkkel!

2022. 10. 27. 16:07:03

Gázkar kérdés: magától is megy egy pedelec?

 

Azok, akik életükben először találkoznak pedelec rendszerű elektromos kerékpárral rendszeresen megkérdezik: magától is megy? Lehet gázkarral is használni? "Sajnos" nem, de ez az esetek nagy részében annyira nem is gond! 

2022. 10. 19. 16:38:07

Mi az a pedelec? Az elektromos rásegítéses kerékpárról és két típusáról röviden!

 

Sokszor kapjuk a kérdést, mi az a pedelec? Röviden a Pedal Electric Cycle szavak rövidítése, azaz azon elektromos kerékpárokat hívunk így, amiknél a motor csak akkor ad elektromos rásegítést, ha mi is pedálozunk. Tartson velünk, ha többre is kíváncsi, sőt megismerné a pedelec-ek két, jól elkülöníthető csoportját!

 

2022. 10. 11. 15:53:46

Lehet esőben elektromos kerékpárt használni?

 

Az ősz beköszöntével erősen megnő a kockázata annak, hogy bringázás közben elkaphat minket az eső. Felmerülhet a kérdés, hogy mi van akkor, ha mi éppen egy elektromos kerékpár nyergében tekerünk?