Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Tandem rekumbens

Párosával szép az élet - tartja a mondás, mely a fekvőkerékpároknál is tökéletesen igaz, hiszen számos előnye van a kettesben történő tekeréseknek. Ehhez azonban speciális kerékpárra van szükség. Egy rekus tandem sokféle lehet.
1, Vegyes tandemek, ahol elöl fekvős pozícióban, hátul pedig a hagyományos előre görnyedő testtartásban tekernek. (pl: Hase Pino)
2, Rekus tandemek esetében két fekvőbringás számára kifejlesztett két illetve három kerekű modellekről beszélünk, melyeken már mindkét bringás kényelmes pozícióban élvezheti a közös kerékpározás örömeit. (Pl: Azub Twin, Greenspeed GTT)
3, Tandemesíthető rekumbensek olyan, általában önállóan is használható rekumbensekről van szó, melyekből kialakítható tandem, például úgy, hogy kettőt, vagy akár többet is összekapcsolunk (pl Hase Kettwiesel), vagy egy másik bringa után csatolhatjuk (pl Hase Trets). Ez azért jó megoldás, mert akár külön, akár együtt is használhatjuk rekuinkat, nem kell a tandemre külön költenünk.
Bármelyiket választjuk, nem fogjuk megbánni, hiszen fantasztikus érzés egy tandemen a gyermekünkkel, párunkkal vagy éppen barátunkkal együtt tekerni!
Rendezés:
Nézet: