Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ Elfogadom
Termékek Menü
0
+36 26 343 353

Vásárlási feltételek

 

I. Általános szerződési feltételek:

 

Mely az Annyira Más Bringa Webáruházat üzemeltető AMELIOR Kft. által nyújtott elektronikus  kereskedelmi szolgáltatás feltételeiről szól. A weboldal látogatója, a regisztráló vevő a weboldal használatakor elismeri, hogy az Általános szerződési feltételekben meghatározott Általános adatokat ismeri, elolvasta,  a Vásárlási és Szállítási feltételeket megértette és elfogadta, rendelését ezek ismeretében és ezek elfogadásával adta le. 

 

Általános adatok:

 1. Az Annyira Más Bringabolt Web-Áruház az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján működik.

 2. Szolgáltató: Annyira Más Bringabolt Webáruház üzemeltető AMELIOR Kft. (adószám: 13063162-2-13, Cg: 10-09-025500, e-mail: info@ambringa.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez, telefon/fax:  +36 26 343-353 székhely: 2011 Budakalász, Tanító u. 2. sz., képviselője: Murlasits Attila ügyvezető)

 3. Vevő: aki a Szolgáltató honlapján regisztráltatja magát és elektronikus úton leadott megrendelésével árut vásárol.

 4. Az Annyira Más Bringabolt Webáruház - továbbiakban Áruház - a vevők adatainak kezelésekor az adatvédelmi törvénynek megfelelően jár el. A rendelés során kizárólag azokat az adatokat kéri el a vevőtől, melyekre a visszaigazoláshoz, szállításhoz, illetve a számla kiállításához feltétlen szükség van.

 5. Az Általános Szerződési Feltételek a Szolgáltató és a Vevő között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a magyar jogszabályok előírásai külön kikötés nélkül is irányadóak. Jogvita esetére a Szolgáltató és a Vevő kikötik a Budakörnyéki Bíróság kizárólagos illetékességét.

 6. A Szolgáltató a jelen Szerződés feltételeit egyoldalúan módosíthatja, amely módosítások ezen szerződés új verziójának online közzétételével lépnek hatályba. Vevő minden leadott rendeléséhez az Általános Szerződési Feltételek elfogadása is kötelező.

 7. A szerződés területi hatálya Magyarország és az Európai Unió, azaz szállítási és számlázási címek kizárólag az EU területén lehetnek.

 8. Az áruház online felületein található képanyag, leírás, tájékoztatás, az oldal grafikai és szerkezeti kialakítása a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek Szolgáltató hozzájárulása nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményekkel jár.

 

II. Vásárlási feltételek

 1. Szolgáltató és Vevő közötti szerződés a vevő által elektronikus úton leadott megrendeléssel és annak Szolgáltató általi e-mailen történő visszaigazolásával jön létre. A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért a Szolgáltató semmilyen formában nem vállal felelősséget. Téves regisztrációból eredő téves cimre való kiszállítás díját vevő köteles szolgáltatónak megfizetni.

 2. Vevő a leadott megrendelést annak továbbításától számított 24 órán belül írásban (e-mail, fax) lemondhatja. Az írásbeli lemondásról szolgáltató írásbeli e-mail-visszaigazolást küld.

 3. Vevő a vásárlástól a termék kifizetése és átvétele utáni 8 munkanapon belül elállhat,  Szolgáltató a termékekre 100%-os visszafizetési garanciát biztosít. Ennek feltétele, hogy Vevő az árut annak eredeti csomagolásában, okirataival együtt visszajuttatja Szolgáltatónak és a visszajuttatással kapcsolatos költségeket, valamint a termékben bekövetkezett esetleges (pld. használatból eredő) kárt megtéríti. Szolgáltató a vevő által kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatásától számított 30 napon belül visszafizeti. A vevő kérésére összeépített illetve legyártott termékek (pl: raktáron nem lévő fekvőkerékpárok) egyedileg gyártottnak minősülnek. Ezekkel a termékekkel kapcsolatosan és a vevő egyedi megrendelése (kifejezett kérésére, illetve utasításai) alapján előállított termékkel kapcsolatosan vevő elállási jogát nem gyakorolhatja.

 4. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a Vevő utólagos fizetéssel rendel, viszont a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen (pl a megadott e-mail cím nem fogadta a visszaigazoló levelet és a vevő nem kapott rendelésvisszaigazolást ezen okból, vagy a megadott telefonszámon többszöri próbálkozást követően sem sikerül elérni a vevőt), úgy az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.


 

III. Szállítási feltételek:

 1. Szállítási határidő:

A termékek mellett feltüntetett szállítási határidő termékenként változó és körülbelüli időpontot jelent. Az áru pontos beérkezéséről az áruház e-mail értesítést küld. A szállítási határidő számítása az előleg Szolgáltatóhoz való beérkezésétől számítandó az áru Szolgáltató raktárába való beérkezéséig.

 1. Árujellemzők:
  A forgalmazott termékek jellemzői (ár, termékleírás, méretadatok, kivitelek, határidők) változhatnak, mely változásokat a szolgáltatónak jogában áll átvezetni. A változások az online megjelenés időpontjától kezdődően érvényesek. Vevő erről tudomással bír, ezért vevő minden leadott rendelése a rendelés időpontjában érvényes termékjellemzők elfogadását is feltételezi. Minden termék, melynek nemcsak alapkivitele van, egyedinek számit.

 2. Csomagolás-kiszerelés-összeszerelés:
  A termékek megfelelő csomagolásban kerülnek kiszállításra, azonban gyakran némi összeszerelést, illetve beállítást igényelnek a csomagból történő kivételt követően a használatbavétel előtt. A nem megfelelő szerelés, vagy az ajánlott meghúzási nyomatéktól való eltérés garanciavesztéssel jár, ezért javasolt a megfelelő szakemberrel történő összeszerelés! A hagyományos kerékpárokat teljesen összeszerelve, beállítva szállítjuk házhoz, technikai okokból a kormány és a pedálok kerülnek kiszerelésre, mivel a szállító cég csak igy tudja átvenni a csomagot. A fekvőkerékpárok és pedelec kerékpárok esetében, mivel az összeszerelés ennél akár jelentősen több munkát is igényelhet, ezért inkább javasoljuk a személyes bolti átvételt, amelynek során a kerékpárt teljesen üzembehelyezzük, valamint a Vevő méretére beállítjuk.

A pedálok és kormányfejcsavarok meghúzása otthon is elvégezhető minimális rutin megléte esetén. A pedálok betekerésekor ügyelj arra, hogy melyik pedál melyik oldalra kerül (L=bal, R=jobb). A pedálok meghúzási nyomatéka 35-55Nm, míg a kormányfej csavaroké kb 10Nm . Minden általunk értékesített kerékpárhoz kitöltött, lepecsételt garanciafüzet is jár. A kerékpárok ga ranciális utánállítását 50-100km megtétele után a budapesti Ambringa bolt elvégzi, telefonos időpont egyeztetést követően.

 1. Árak:
  A megadott árak Áfa-s fogyasztói árak, kiszállítási költség nélkül, a Szolgáltató budakalászi vagy Budapest I.kerület Zsolt utcai boltjában átvehetően.

 2. Minimális rendelési érték:
  Minimális rendelési érték 5000 Ft.

 3. Rendelés:
  A rendelés leadásának feltétele a vevő neve (számlázási cím) megadása, a telefonos és e-mail-es elérhetőség megadása, a szállítási cím megadása, a szállítási mód megjelölése, a kívánt fizetési mód meghatározása. Bizonyos termékek esetében előleg megfizetése szükséges a rendelés elfogadásához. Ilyenkor a rendelés teljesítésének (kiszállítás vagy az áru átadása) feltétele az előlegszámla értékének Szolgáltatóhoz való beérkezése.

 4. Rendelésvisszaigazolás:
  A rendelés leadását követően Szolgáltató e-mailen megerősítést küld Vevőnek a rendelés adatainak feltüntetésével.

 5. Számlázás:
  A rendelés visszaigazolással egyidejűleg a Vevő kap egy előleg számlát is. Amennyiben a rendelés elfogadásához előleg megfizetése is szükséges (pl az egyedi termékek rendelése vagy az utólagos, nem utánvétes kiszállítással történő áruátvétel megjelölése esetén) Szolgáltató előlegbekérő (díjbekérő) proforma számlát állít ki és juttat el e-mailen Vevőnek. Az előlegbekérő (díjbekérő) proforma számla ellenértékének Szolgáltató számlájára történő beérkezése után Szolgáltató az előlegszámlát is kiállitja és elpostázza Vevőnek, ami a Vevő számára az előleg beérkezésének igazolásául szolgál. Az előleg 5 banki napon belüli befizetése nélkül a rendelés érvénytelenné válik. Az áru Szolgáltató raktárába történő érkezéséről Szolgáltató e-mailen értesíti Vevőt, ezt követően történik a végszámla kiállítása és postázása Vevő számára, illetve személyes fizetés illetve áruátvétel esetén annak Vevő számára történő személyes átadása.

 6. Fizetés:
  A fizetés a felkínált lehetőségek kiválasztása szerint történhet személyesen, bankkártyával, Szolgáltató bankszámlájára átutalással, vagy Szolgáltató bankszámlájára pénztári befizetéssel, illetve bizonyos feltételek esetén (nem egyedi termék és 500eFt alatti rendelés) utánvétes fizetéssel.

 7. Áruátvétel/kiszállítás:
  Az áru átvehető a Szolgáltató üzletében vagy megrendelhető a kiszállítása is a DPD díjszabása alapján. Az áru átvételének feltétele a végszámla kifizetése, a végszámla ellenértékének Szolgáltatóhoz való beérkezése.

  • Személyes átvétel esetén Szolgáltató 5 munkanapig biztosítja a termék díjmentes tárolását. Ezen időpont túllépését követően Szolgáltatónak joga van tárolási díjat, illetve a végszámla kifizetéséig finanszírozási díjat (jegybanki alapkamat kétszerese) felszámítani.

  • A megren delt kiszállításokat Szolgáltató az áru készrejelentését és nem utánvétes szállítás esetén a kifizetését követő belföldön 3, külföldre (EU-n belül) történő szállítás esetén maximum 6 munkanapon belül teljesíti a rendeléskor megadott szállítási címre. A szállítás pontos napját Szolgáltató a Vevővel egyezteti. Egyeztetett időpont hiányában a kiszállítás nem jön létre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Az áru átvételének hiánytalanságát és a csomagolás sértetlenségét a szállításkor a szállítólevélen írásban ellenjegyezni kell.

 8. Garancia
  A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

 9. Egyebek
  Az Annyira Más Bringabolt Webáruház honlapján való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együttjáró hibalehetőségek elfogadását.

Ambringa webáruház | Ebike | Összes elektromos kerékpár, pedelec | Partners