Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Össztelós (fully) elektromos mountain bike kerékpár

Össztelós, azaz fully elektromos mountain bike kerékpárjainkat tartjuk a terepre szánt ebike-jaink "krémjének". Egy ilyen elektromos rásegítéses montival ugyanis lényegében minden helyzetben fantasztikus élményben lesz részünk az erdőben.

Az emelkedőkre dinamikusan, tempósan tudunk felmenni, így a kevésbe edzettebb felhasználóknál sem törik meg a tekerés lendülete. Ha pedig már megmásztuk az hegyeket, onnan le is kell majd jönni.

Utóbbi esetben kincset fog érni a hátsó lengéscsillapítás, hisz a gyakorlottabb bringások szélsebesen száguldhatnak lefelé, a kevésbé tapasztaltak pedig nagyobb biztonságérzetet kapnak a hátsó rugós tagnak hála, mivel a kerékpár rázós terepen jobban kezelhető lesz, illetve a bringást se fogja annyira "rázni" az ebike.

Tekintve, hogy ezek a kerékpárok összetettebbek, mint merev farú, hardtail testvéreik, a súlyuk is jellemzően nagyobb valamivel, ugyanakkor az elektromotor ezt bőségesen feledtetni fogja velünk. Fully ebike-jainkban általában az adott pedelec motor gyártó legerősebb motorját találjuk meg, amik kivétel nélkül mind nyomatékszenzoros középmotorok.

Rendezés:
Nézet: