Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Szaktanácsadás

Kérdése van, tanácsra szorul?

Örömmel állunk rendelkezésére ingyenes illetve térítéses szolgáltatásainkkal. 

 

Az Annyira Más Bringabolt 2007-es megnyitása óta eltelt években rengeteg tapasztalatot sikerült felhalmoznunk mind elektromos kerékpár, mind fekvőbringa témában. Több tucat külföldi kerékpáros kiállításon, szakmai képzésen, gyártói bemutatón, rendezvényen vettünk már részt. Sokszáz modellt tudtunk ezeken kipróbálni, letesztelni. Tapasztalatainkból leszűrt információkat, tesztjeinket, ismertetőinket megtalálja egyrészt a honlapunkról ingyenesen letölthető Elektromos kerékpárok nagykönyvében és a Rekumbens e-book sorozatunkban, másrészt Tudástárunkban, valamint a blogunkban . (Az előző, 2008-2011 közötti blogunkat itt találja)

Tanácsadási segítségünk azonban nem merül ki az írott anyagainkban. Személyesen is örömmel segítünk. Ha elakad a vásárlási döntés meghozatalában, ha nem tudja melyik modellt válassza, keressen fel minket bátran, az alábbi témákban tudunk segíteni:

 

1, Ingyenes tanácsadás

Igyekszünk segíteni minden olyan esetben, ha tanácsra, segítségre van szüksége termékköreinkkel kapcsolatban. Nem arra törekszünk, hogy rengeteg információt Önre zúdítva tovább nehezítsük a döntést. Sokkal hatékonyabb, ha már a konkrét megoldásokat, a válaszokat adjuk, így Önnek könnyebb dönteni. Mi tehát először kérdezünk, aztán megismertetjük a legjobb megoldásokkal. Ha befárad hozzánk a boltba, és elmondja igényeit, elképzeléseit, vagy éppen problémáit, akkor ezen információk alapján kap tőlünk konkrét javaslatokat, tanácsokat az Ön számára legmegfelelőbb termékekre vonatkozóan. Ráadásul a megoldásokat nem csak szóban ismertetjük, hanem lehetőséget biztosítunk a termékek kipróbálására is. Csak érdekességként jegyezzük meg, hogy kerékpár próbáltatással, mint szolgáltatással elsőként mi jelentünk meg Magyarországon! Meggyőződésünk, hogy minden szónál többet ér a személyes próba! További információt talál a két kipróbálási szolgáltatásunkról ezeken a linkeken:

- Elektromos kerékpár próba

- Fekvőkerékpár próba

 

2, Ebike és pedelec diagnosztika

Sokan nem tudják, de a legmodernebb elektromos kerékpárok esetében, hasonlóan az autókhoz, a háttérben diagnosztikai rendszer fut. Szoftverük képes kimutatni az esetleges problémákat, megmutatni a rendszer aktuális állapotát, az eddigi használatot, a bejegyzett tulajdonost és még sok egyéb hasznos információt. Ez a szoftver a telefonunkban és a számítógépünkben használt programokhoz hasonlóan frissíthető, és ezzel fejleszthető. Ráadásul egy új kerékpár üzembe helyezésekor a garancia érvényesítéséhez vagy hosszabbításához, garanciális ügyintézéshez is szükség van arra a gyártónként egyedi diagnosztikai eszközre, mellyel mindenezeket a szerviz képes lehet elvégezni. Ezen diagnosztikai eszközök csak képesítést adó tanfolyamok elvégzését követően vásárolhatóak meg, így jelenleg az Annyira Más Bringabolt az egyetlen magyarországi szakbolt, mely a következő rendszerek diagnosztikai vizsgálatára és a szervizelésére felhatalmazással és természetesen megfelelő eszközökkel rendelkezik:

- Alber (Greenmover)

- Bosch

- Brose

- Giant SyncDrive

- Shimano Steps

Vállaljuk minden fentebb említett (és ezen felül még: Apache és Suntour HESCH és Bafang Maxdrive) elektromos rendszerrel szerelt elektromos kerékpár állapot felmérését, szervizelését.

 

3, Óradíjas szaktanácsadás

Abban az esetben, ha mélyebb műszaki segítségre van valakinek szüksége, igénybe veheti óradíjas szaktanácsadásunkat. Ennek keretében tudunk például egyedi rekumbens terveket véleményezni, vagy tervezési tanácsokkal szolgálni, melynek révén könnyebb elkerülni számtalan hibát. Ezáltal jelentős időt és költséget tud spórolni.
Óradíjas szolgáltatásunk igénybevételéhez mindenképp előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a szűkös kapacitásunk miatt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Landing Page Szolgáltatások