Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Elektromos kerékpár

Hol találom...?

 • A pedelec és ebike kerékpárokat a "Komplett elektromos kerékpárok" kategóriában találja.
 • Ha hagyományos kerékpárjából "varázsolna" elektromos kerékpárt, válassza az "Elektromos kerékpár átalakító szettek" kategóriát, itt komplett elektromos átépítő készleteket találhat.
 • A külön is megvásárolható elektromos kerékpár akkumulátorokat, töltőket, kijelzőket és egyéb alkatrészeket, kiegészítőket az "Elektromos bicikli alkatrészek és tartozékok" kategóriában keresse!
Rendezés:
Nézet:

Az elektromos kerékpárok, a pedelec biciklik és e-bike-ok előnyei:

 • Rásegítéssel semmilyen emelkedőn vagy hosszabb távon nem fullad majd ki többé. Sőt, még az edzettebb kerékpárosokat is lehagyhatja!
 • Munkába járáshoz ideális: a kerékpározás szabadságát kapja akár izzadás nélkül, emellett a benzin és a parkolás költségeit is megspórolja. Ez a legolcsóbb közlekedési mód. Az autókhoz, motorokhoz képest már az elektromos kerékpár ár is alacsonyabb, de a működtetési költség különösen, mely egy ebike esetében kilométerenként csak 0,2-0,4 forint!
 • Egészségesebb, fittebb lesz a használatával. Párját is magával viheti, még ha kevésbé edzett is, a kerékpározás akkor is felszabadult közös program lesz.
 • Átépítő készlettel a meglévő kerékpár könnyen átalakítható elektromos kerékpárrá!
 
 Nézze meg ezen a videón, hogyan hagytuk le még a profi versenyzőket is egy Bulls Greenmover E45 elektromos kerékpárral a Kékesi Csúcstámadáson.
Bár leghátulról kellett indulnunk, mégis percekkel korábban értünk fel a Kékestetőre - ennél jobb bizonyíték nem kell rá, hogy még komolyabb emelkedőkön is gond nélkül tud majd feltekerni:
 
 

 

A tökéletes elektromos kerékpár modell kiválasztásához két segítséget is fel tudunk ajánlani:

1, Elektromos kerékpár kipróbálási lehetőség
Mielőtt vásárolna, próbálja ki nálunk a kinézett elektromos kerékpárokat. Kollégáink a próbán segítenek az igényeihez illeszkedő elektromos kerékpár kiválasztásában, az aktuális árak és lehetőségek megismerésében.
proba-jelentkezes-2lenyilas.png


2, Elektromos kerékpár nagykönyv (letölthető)
pedelec-ebook2014-konyv-s.jpg

134 oldalon megkaphat minden lényeges információt a tökéletes elektromos kerékpár kiválasztásához. Ennél több hasznos információt nem talál az elektromos kerékpárokról.

A könyvet feliratkozáskor azonnal ingyenesen elküldjük.

Emellett egyéb hasznos anyagokhoz, érdekességhez juthat hozzá, sőt nem marad le a csak feliratkozóinknak szóló akcióinkról sem. Kattintás után minden információt részletesen leírunk:

kattints-ide-2lenyilas.png

 

Miért éppen hozzánk forduljon?

 • Magyarországon mi foglalkozunk a legrégebben elektromos kerékpárokkal - már 2007 óta ez a szenvedélyünk.
 • A kerékpárboltok közül nálunk az egyik legszélesebb a választék. Több, mint 200 féle elektromos kerékpárral szolgálhatunk.
 • 60-80 pedelec modell állandóan készleten, melyeket ki is tud próbálni valós körülmények között.
 • Kerékpárboltként nem csak a katalógus adatokat ismerjük, de szervizelési tapasztalatunk is van, így csak olyan márkákat ajánlunk, melyekkel nem lesz garanciális gondja se Önnek, sem nekünk, még évek múlva sem!
 • Kényelmesebb kerékpárt szeretne? Nálunk fekvőkerékpárok közül is választhat elektromos rásegítésű modellt!

 

Kínálatunk:

Ezen az oldalon megtalálható minden, ami az elektromos kerékpárokkal kapcsolatos (használat, karbantartás, árak). Az elektromos kerékpárok világában két fő megnevezés használatos:

1. ebike: az angol electric bike szóból ered, lényegében az olyan kerékpárokat értjük alatta, amik el vannak látva egy elektromotorral. Ide tartoznak a pedelec kerékpárok és azok az elektromos kerékpárok is, amik pusztán csak gázkarral is működtethetőek (ezek már hivatalosan segédmotoros kerékpárnak minősülnek).

2. pedelec: egy ilyen ebike motorja csak akkor hajt, ha Ön is teker. Ezek a fajta elektromos kerékpárok adják kínálatunk 100%-át, nem véletlenül. Egy pedelec továbbra is megmarad sporteszköznek, hisz a mi munkánk, tekerésünk az alapja az elektromos rásegítésnek.

Az elektromos kerékpár szervizelésével, a bérelhető elektromos kerékpárokkal és egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban keresse fel a Szolgáltatásaink menüpontot.

Alább megtalálható a weboldalunkon szereplő összes elektromos bicikli és átalakító szett: