Szakszerviz

kerékpár szervíz elektromos és fekvőkerékpároknak is hivatalos Bosch márkaszervíz képesítést kaptunk

 

Kerékpár szervizünkben tapasztalt szerelő kollégáink teljeskörű szolgáltatással állnak vevőink rendelkezésére. Ez még nem különleges, elvárható minden kerékpárbolttól - gondolhatja bárki...

 

 

Mitől más szerviz tekintetében az Annyira Más Bringabolt?

 

 

Elektromos kerékpár (kizárólag Alber, Apache, Bosch, Brose, Giant Syncdrive és Shimano Steps rendszerű pedelec-ek esetében) és fekvőkerékpár szakszerviz szolgáltatással is állunk vevőink és az érdeklődők rendelkezésére:

 

 

 

 • 2014 óta hivatalos Bosch szakszerviz képesítéssel rendelkezünk.

 • Minden évben részt veszünk Bosch továbbképzésen.

 • Egyetlenként a magyar kerékpárboltok közül - a Bosch rendszer mellett - Alber, Brose, Giant Syncdrive és Shimano Steps elektromos rendszerek diagnosztikai rendszereivel is rendelkezünk.

 

A fentieknek köszönhetően a következő egyedi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre:

 • elektromos kerékpárok számítógépes diagnosztikája: Bosch, Brose (Bulls), Shimano Steps és Alber rendszerek

 • garanciális ügyintézés a nálunk vásárolt kerékpárok esetében

 • elektromos kerékpárok szoftverének frissítése* 

 • cserealkatrészek, bővítések szoftveres illesztése*

 • elektromos kerékpárok szervizelése, karbantartása* (általunk forgalmazott márkák és rendszerek)

 • használt elektromos kerékpárok állapot felmérése diagnosztikai szakvélemény kiadásával*

 • Apache elektromos átalakító szett beszerelés, beüzemelés

  * kiegészítés: lévén, hogy a szervizelés diagnosztikai eszközöket, bizonyos esetekben speciális szerszámokat, diagnosztikai programokat és speciális csatlakozókat igényel, a *-al jelölt szolgáltatásokat csak Alber, Apache, Bosch, Brose, Giant Syncdrive és Shimano Steps rendszerű elektromos rásegítéses kerékpárok esetében tudjuk vállalni!

Ambringa diagnosztikai eszközök

 

Miért fontos, hogy olyan helyen vásárolja meg elektromos kerékpárját, ahol rendelkeznek adott elektromos rendszerre képesített szervizzel?

 

A legmodernebb elektromos kerékpárok hasonlóan a modern autókhoz, diagnosztikai rendszerrel felügyeltek. Szoftverük képes kimutatni az esetleges problémákat, megmutatni a rendszer aktuális állapotát, az eddigi használatot, némelyik a bejegyzett tulajdonost és még sok egyéb hasznos információt. Emellett bizonyos beállításokat is így lehet elvégezni, például a felhasználó igényeire állítani be a rendszert.

Ez a szoftver a telefonunkban és a számítógépünkben használt programokhoz hasonlóan frissíthető, és ezzel fejleszthető. Ha mindez esetleg nem érdekelné, akkor is van pár fontos dolog, amit sajnos nem kap meg akárhol!

 

Egy új elektromos kerékpár üzembe helyezéséhez, a garancia érvényesítéséhez vagy hosszabbításához, garanciális ügyintézéshez általában szükség van a gyártó egyedi diagnosztikai eszközére. Ha az adott bolt nem rendelkezik ilyen eszközzel, akkor akár a gyártói garancia is sérülhet, vagy rövidülhet időben! Ráadásul probléma esetén nem, vagy csak jelentősen hosszabb idő alatt fognak tudni megoldást találni, mivel nem tudják maguk intézni a garanciális javításokat, cseréket. Márpedig Murphy óta tudjuk jól, hogy ami elromolhat, az el is romlik!

 

Miért nincs akkor ilyen diagnosztikai eszköz minden kerékpárboltban?

 

Ezen diagnosztikai eszközök csak képesítést adó tanfolyamok elvégzését követően vásárolhatóak meg, ráadásul gyakran nem kis összegért. Az Annyira Más Bringaboltok rendelkeznek a megfelelő eszközökkel illetve képesítéssel a Bosch, Alber, Brose, Giant Syncdrive és Shimano Steps a rendszerek diagnosztikai vizsgálatára és a szervizelésére!

 

 


Szervizünk elérhetőségét a Kapcsolat menüpontban találja.