Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
Giant Reign E+ 3 elektromos mountain bike kerékpár

GIANT Reign E+ 3 elektromos kerékpár (625Wh, narancs szín)

Ár:
1.899.900 Ft (1.495.984 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2103338105_fs
Gyártó: Giant
         
       
         
       
         
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-08-10

Leírás és Paraméterek

A Giant a 2022-es modellévre "felvillanyozta" népszerű modellcsaládját a Reign bringákat is. Ezeket a gépeket az óriás gyártó hétvégi kemény csapatásoktól, a bikeparkokig és az endurózásig bezárólag lényegében mindenre is ajánlja.

Ezen Reign E+ ebike modellek közül a Reign E+ 3 a belépő modell a Reign családba, de ha megnézzük a specifikációs listát, láthatjuk, hogy egy jól felszerelt bringáról beszélhetünk: Fox hátsó tag, RochkShox Domain első villa, négydugattyús Shimano Deore fékek e203mm-es tárcsával és Shimano Deore 12 sebességes láncváltó. Természetesen nem maradhat el ebben a kategóriában mondhatni "alapkövetelménynek" számító dropper nyeregcső sem!

A mostani trendeknek megfelelően ha egy ebike-ot "enduro" felhasználásra szánnak gyakorta találkozunk a "mullet bike" koncepcióval, azaz a vegyes kerékmérettel. Elől egy 29-es kerék gördül át könnyedén az akadályokon, míg hátul egy játékosabb, "élesebb" 27,5-es kerék dolgozik. Nincs ez másként a Reign modellek esetében sem!

Mint mindegyik Reign e-mtb-ben az E+ 3-ben a Giant új, 85Nm-es csúcs motorja, a Yamaha alapokon nyugvó SyncDrive Pro dolgozik. Az új motor nem csak erősebb, de jóval kompaktabb is elődjénél, a 80Nm-es nyomatékkal bíró "régi" SyncDrive Pro motornál.

Akkumulátorból egy tisztes, 625Wh-s EnergyPak Smart kerül az ebike-ba, szó szerint, hisz az akku a váz alsó csövébe van rejtve (természetesen kiszedhető onnan). Ha ez kevésnek bizonyulna, a kulacstartó helyére még felszerelhetünk egy kiegészítő, 250W kapacitású EnergyPak Plus nevű akkut, így összesen 875Wh állhat rendelkezésünkre!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!