Próbáld ki a fekvőkerékpárt!

Próbáld ki a fekvőkerékpárt!

Fekvőkerékpár kipróbálása

Nem tudod mekkora élmény, míg ki nem próbáltad !

Gondolhatsz bármit, olvashatsz a fekvőkerékpárokról sok cikket, egyikből sem fogod átérezni azt, amit egy próba során megtapasztalhatsz. Azokból nem fogod átélni az “annyira más” érzést, mikor egy új nézőpontból látod a környezetedet, miközben kényelmes ülésben tekersz. A kerékpározás teljesen új értelmet nyer a próbát követően, meglátod. Gyere el hozzánk és mindenképp tégy egy próbát vásárlás előtt! Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogod megbánni.


"Nekem egy életre megváltoztatta az életemet az Ambringa csapata! Olyan élményeket kaptam egy Annyira Más Bringa által, amit más nem tud pótolni! Köszönöm!"

Fodor István

"A hagyományos bringák és a fekvőkerékpárok közötti különbség olyan, mintha egy mozifilmet a korláton lovagolva, vagy a mozi kényelmes fotelében hátradőlve nézne végig"

Karlovitz “Pupu” Kristóf  újságíró, az első magyar montis könyv szerzője

Ne halogasd a próbát, gyere el hozzánk!

 

Még bizonytalan vagy, és többet szeretnél tudni a próbáról jelentkezés előtt?

 

Az alábbiakban igyekeztünk minden felmerülő kérdésre válaszolni:

 
A próba helyszíne az Annyira Más Bringabolt szentendrei boltja, melynek címe: 2000 Szentendre, Kalászi út 3. (Arista Park). További információk a boltról a Kapcsolat menüpontban.
 

A próba ára alapvetően 3600 Ft, de előre bejelentkezés esetében ingyenes.

A próba maximum 3 kerékpár kipróbálását tartalmazza. Amennyiben további modelleket szeretne kipróbálni, arra is van mód külön díj (1200 Ft/kerékpár) ellenében. A próba napján történő 10.000,- Ft feletti vásárlás esetén a próbálásra fordított összeget levonjuk a vásárolt termékek árából.

Vevőink visszajelzései alapján a próba nagyon hasznos: sokat segít abban, hogy jó vásárlási döntést hozhassanak.

 

Nem kötelező, de két szempontból is ajánlott:

1, Csak így tudsz biztosan próbálni, ugyanis a rekus értékesítőnk, aki a bolt tulajdonosa, jellemzően csak a megbeszélt időpontokban van benn a boltban, akkor viszont értelemszerűen nem tud más érdeklődővel foglalkozni.

2, Előzetes bejelentkezéssel ingyenes a próba, egyébként fizetni kell érte. Ezért kérjük, hogy a saját érdekedben légy kedves bejelentkezni előre. Ezzel a mi munkánk szervezhetőségét is segítenéd. Természetesen, ha nem tudod még, hogy mikor fogsz tudni eljönni, igyekszünk legalább valamiféle csökkentett próbát (pl. csak háromkerekű próbálást) megtartani bejelentkezés nélkül is, de ezt garantálni nem tudjuk a beeső érdeklődők esetében.

 
Munkatársunk egy munkanapon belül felhív Téged telefonon (ezért is fontos, hogy pontosan add meg a telefonszámodat), hogy megfelelő időpontot egyeztessetek. Ha már jelentkezéskor megadod a kért próba időpontot, akkor az egyeztetés egyszerűbb és gyorsabb lesz.
 

Először igyekszünk megismerni az elvárásaid. A kerékpározási szokásaid és az elképzeléseid/vágyaid alapján javaslatot teszünk a leginkább megfelelő modellekre. Ezt követően kerül sor a személyes próbára, melynek során több kerékpárral is lehetőséged lesz átélni a fekvőkerékpáros élményt. Ha háromkerekű fekvőkerékpár érdekel, akkor az nagyon egyszerű, hiszen nem kell egyensúlyoznod. Ha azonban kétkerekű modellt szeretnél próbálni, akkor kicsit újra kell tanulnod bringázni. Ilyenkor a betanulási folyamat többlépcsős. Elsőként olyan modellel indítunk, mely a legkönnyebben elsajátítható egy fekvőkerékpározással csak most ismerkedő számára, majd pár perc gyakorlás után, fokozatosan léphetünk tovább az elsőre nehezebben kezelhető típusokra. Elsőként mindig egy forgalomtól védett, egyenes zsákutcában segítünk az elindulásban, majd mikor ez már megy önállóan is, körözhetsz a körpályánkon. A különbségek megismerése után már egyszerűen és kockázat nélkül tudsz majd dönteni az Számodra legmegfelelőbb modellről.

Összességében 40-60 percet célszerű rászánni a próbára.

Azoknak, akik további, hosszabb távú tapasztalatokra vágynak, a bérlési szolgáltatásainkat ajánljuk.

Fontos megjegyezni, hogy a próbálási lehetőséggel csak 18 év felettiek élhetnek és azt mindenki a saját felelősségére veheti igénybe!

 
  1. Nem tudhatja milyen különbség van a fekvőkerékpárok között, míg ki nem próbálja!
  2. Megismerheti a módot, amivel sokkal örömtelibbé válik a kerékpározás!
  3. Tanácsot adunk az igényeinek leginkább megfelelő modellekre.
  4. Személyes tapasztalatot követően könnyebb jól dönteni a vásárlást illetően.

Előzetes bejelentkezéssel ráadásul elsőbbséget élvez!

Gondolkodjon el a következőn:

Vett már úgy valamit, hogy később csak a használat során jött rá, nem jól választott?

Mindenkivel előfordult már élete során párszor, hogy olyan terméket vett, mely nem váltotta be teljes mértékben a hozzáfűzött reményeket. Jó lenne ezt mindig előre látni, de ahogy mondani szokták, "a puding próbája az evés". A fekvőkerékpárok rendkívül széles palettából választhatók, és gyakran a vevők nem látják előre, hogy melyik felel meg jobban az igényeiknek. Ezen a problémán szeretnénk mi segíteni azzal, hogy a széles kínálatunkban lévő demo bringák kipróbálásával nyert személyes tapasztalattal felvértezve el tudja kerülni, hogy nem megfelelő vagy feleslegesen magas árú modellt válasszon.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a szolgáltatásunk nagymértékben növeli a vevőink biztonságát arra vonatkozóan, hogy jó vásárlási döntést hozhassanak.

Szeretettel várjuk egy különleges élményre!

Jelentkezés próbára!