Bulls Green Mover E45 Outlaw - betyárjó

Bulls Green Mover E45 Outlaw - betyárjó
Bulls Green Mover E45 Outlaw - betyárjóAz Outlaw angolul makrancos lovat, törvényen kívülit, betyárt jelent. Milyen találó név!
Ennek az elektromos rásegítéses bringának új kategóriát kellene nyitni! Nem véletlenül vártuk olyan régen, hogy megjelenjen! És most végre itt van, megérkezett, kipróbálhattuk! És persze leesett az állunk, ahogy annakidején a bátyjától, Kékesi Csúcstámadáson leggyorsabbként szereplő Bulls Greenmover E45-től is...
 
 
Bulls Green Mover E45 Outlaw próba
Izgatottan vártuk, hiszen az alapjait már ismertük, napi szinten használtuk/használjuk. A Bulls Grren Mover E45 Outlaw ugyanazzal az 500W-os erőforrással, és ugyanazzal a bődületes kapacitású akkuval van szerelve, mint a már jól ismert és méltán híres, Kékesi csúcstámadás főhőse, a Bulls Green Mover E45. Minden ugyanolyan izmos és erős rajta, csak sokkal vagányabb, trendibb, sportosabb, hiszen a bátyja trekkingként túrázásra-városi munkábajárásra való inkább, rosszabb terepen viszont a "sima" E45 már nem elég komfortos. Oda montis teló, montis alkatrészek kellenek, amilyenekkel az E45 Outlaw van felszerelve.
 
Az Outlaw tehát egyfajta gyors túra-monti, ha lehet így nevezni, mely a sebességet, az erőt és a sportosságot kedvelő igényes bringások számára készült. Az ő számukra és az ő örömükre, ebben biztos vagyok!
 
Remek közlekedési eszköznek bizonyult a pedelec
Az nem kérdés, hogy mire lehet használni.
Mindenre! 
 
Használhatom sebes erdei bringázásokra, de túrázhatok is vele akár aszfalton, akár rosszabb minőségű utakon.
Ha kell, kiválthatom vele az autót munkábajáráshoz
Ha kell, elmegyek vele vásárolni vagy csak simán túrázni és jókedvemben még a Balatont is megkerülhetem segítségével egyhuzamban megállás nélkül, hiszen a 735Wh teljesítményű akkumulátor ezt is simán lehetővé teszi, ahogy a vezess.hu tesztelői már megtapasztalhatták. 
Ha kell, könnyedén elhúzhatok vele egy gyerkőcökkel vagy csomagokkal teli utánfutót, de akár 3-4 kifulladt bringás társat is feltolhatok egy komolyabb emelkedőn. 
 
Mindezt akár 45 Km/h sebességgel! Sőt tapasztalataim szerint (mert nekem már van az is :-)) a sportos, döntött ülő helyzetnek köszönhetően könnyedén elérhető az 50 Km/h is, mert bár 45-nél a motor fokozatosan visszavesz a segítségből, mégis annyi lendületet ad, hogy egyenes úton már minimális erőfeszítéssel elérhetjük a városi megengedett maximumot. 
Persze, ilyenkor mondhatja mindenki, hogy van benne egy 500W-os motor és így ez már nem is kerékpár! Ez részben persze igaz, hiszen a Kresz szerint az E45 Outlaw segédmotoros kerékpárnak minősül, de a kerékpáros érzés, a kerékpáros élmény szempontjából még mennyire, hogy kerékpár az Outlaw! Nagyon is! Hiszen nem motorként, önerőből megy, hanem "csak" besegít a motor. Csak akkor húz, ha mi is tekerünk, és egyben a tekerésünk függvényében adja a kakaót, ezért olyan a feeling, mint egy normál kerékpár esetében, csak közben a mesebeli Obelix erejével leszünk felvértezve, így nincs az az emelkedő, melyre nem tudnánk felszáguldani! 
500W-os motor a kerékpárban
Az Outlaw igazi brutális erőgép, amely új távlatokat nyithat meg használójának és remek közlekedési vagy sporteszköz is egyben. Mindenki elgondolkodhat rajta, hogy mire használná, bár a legjobb annak, aki nem csak gondolkodik majd rajta, hanem szerencsés tulajdonosa és használója is lesz egyben... 
Ki kell próbálni, de garantálom, az élmény felejthetetlen lesz!