Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bicikli és utánfutó bérlés

Szeretné kibérelni valamelyik demo kerékpárunkat?

 

Kétféle bérleti lehetőség közül tud választani:

 

1, Bérlés Ambringa-túrára


A kerékpáros szezonban (március-október) minden hónap második szombatján tartjuk az  Ambringa-túrákat, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Kiváló lehetőség, hogy kipróbálja a kinézett modellt hosszabb távon, baráti társaságban. Ilyenkor a legkedvezőbb a bérleti díj, sőt letéti díjat sem kérünk. További kedvezmény, hogy a túra időpontját követő két héten belüli vásárlás esetén a bérleti díj beszámításra kerül a vásárolt fekvőbicikli vagy elektromos kerékpár árába.

 

A bérlés előre történő foglalással rendelhető meg, valamint egy egyszerű bérleti szerződés megkötésével vehető igénybe 18 éven felüliek által.

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt, és közben köteles betartani minden közlekedési és egyéb szabályt. A táv 40-60 km között szokott lenni, döntően könnyű, sík terepen, lehetőleg nagyrészt kerékpárúton tekerünk. A budakalászi Annyira Más Bringabolt elől (Budakalász, Tanító u. 2.) indulunk délután 14:30-kor, de aki kerékpárt bérel, annak legkésőbb 12:30-ra meg kell érkeznie, hogy a szükséges beállításokat legyen idő elvégezni. A túrán legalább egy Ambringás kísérő és lehetőség szerint egy szerelő is részt vesz. Lehetőség nyílik tapasztalatok gyűjtésére fekvőbringásoktól, sőt a résztvevők akár cserélgethetik is egymással a kerékpárjaikat.

 


2, Bérlés elvitelre
Ebben az esetben a bérlő az általa választott magyarországi helyszínen tudja használni a bérelt kerékpárt/utánfutót. A bérlethez szintén szükséges a vonatkozó bérleti szerződés megkötése, valamint a bérlet és a letéti díj összegének megfizetése. (A letéti díj a bérelt kerékpár/utánfutó megfelelő állapotban történő visszaszolgáltatását követően természetesen visszajár.)

A kerékpárt beállítva adjuk át legkorábban a bérlet kezdetét megelőző nyitvatartási napon zárás előtt fél órával. Visszaszolgáltatás egy napos bérlés esetén a bolt zárása előtt fél órával, hétvégi bérlés esetén hétfőn 1/2 11-ig történhet további bérleti díj megfizetése nélkül. A bérlés ideje alatt a bérlő teljeskörű felelősséggel tartozik a bérelt kerékpárért/utánfutóért.
 

 

A bérlés folyamata:

 

  • A bérlés időpontjában eljön hozzánk Budakalászra, megkötjük a bérlési szerződést, és ha elviteles bérlést kért, akkor átadja az árlistában szereplő letéti díjat.

  • Beállítjuk az Ön méretére a kiválasztott kerékpárt, majd próbát követően megtörténik az átadás-átvétel.

  • A bérlés végeztével visszahozza a kerékpárt a megbeszélt időpontban.

  • A kerékpár átnézését követően visszaadjuk a letéti díjat (az esetleges sérülések költségeit levonjuk a visszaadandó letéti díjból).

 

FONTOS:

Ha a bérlést követő két héten belül kerékpárt vásárol nálunk, akkor a bérleti díjat beszámítjuk a vásárolt kerékpár árába!


Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére!
Tartalomhoz tartozó címkék: Szolgáltatások Landing Page