Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Ergon

Ergon

A német Ergon valósággal az ergonómia megszállottja. Évek óta kutatják, hogy miként lehetne a kerékpározást (legyen szó hagyományos vagy elektromos kerékpárról) még kényelmesebbé tenni a bringások számára.

Kínálatuk gerincét a különleges markolataik adják, melyek egyedi kialakításuknak köszönhetően a piacon egyedülálló módon simulnak tulajdonosa tenyerébe, ezzel is elősegítve az egyenletes terhelés eloszlást. A markolatok emellett jellemzően többféle keménységű anyagból készülnek, attól függően, hogy a kéznek (illetve a testnek) épp mi az ideális az adott részen.

 

Ergon GP1 az egyik kedvenc markolatunk (jelen sorok írója is ilyet használ)

Mivel nem vagyunk egyformák, a markolatok is többféle kézmérethez készülnek (az ilyen szintű részletekbe menés ritkaságszámba megy). A végeredmény? Az egyik legkényelmesebb markolat, ami csak kapható!  Nem véletlen a prémium pedelec-eken az Ergon marolatok "dominanciája"!

A markolatok mellett a nyergekkel, táskákkal és egyéb apró, az ergonomikus kerékpározást elősegítő kiegészítővel találkozunk a neves német gyártó kínálatát böngészve. Az Ergon aktuális katalógusát itt találja.

Rendezés:
Nézet: