Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Carbonrecumbent hírek

Carbonrecumbent hírekA hozzánk sűrűbben ellátogatók már tudják, de gondoltam nem árt hírül  adni itt a blogon is, hogy van egy Carbonrecumbent Road Runner Low demo fekvőbringánk. 
Sőt, úgy tűnik, hogy a gyártó is kihasználta a téli nyugodtabb bringás időszakot, és ők is megújították honlapjukat , melyet szintén érdemes felkeresni.
Ha esetleg ezek és a sok megjelent cikk ellenére sem találkoztál volna a Carbonrecumbenttel, akkor annyit elárulok, hogy kiváló magyar gyártmány és a Pupu is ilyet használ jelenleg!
Ugye most már Te is kiváncsi vagy rá, milyen lehet?

(A teljes cikk a címre kattintva olvasható.)
Röviden?              Jó
Kicsit bővebben? Nagyon jó
Még bővebben?   Próbáld ki, mert elmondani nem lehet...
rekumbens kerékpár


A kifejlesztése több évig tartott, de megérte, ugyanis egy olyan bringa lett belőle, mely méltó riválisa a Bacchetta és a Velokraft karbon csodáinak.
A Carbonrecumbentet alapvetően vázkitként lehet egyébként megvenni,  tehát igény szerinti alkatrészekkel szereljük készre. Egy ilyen prémium kategóriás bringára nem illik gyenge minőségű szetteket rakni,  tehát rossz reku biztos nem tud kijönni belőle! Azok számára tökéletes, akik könnyű, jó mászó tulajdonságokkal rendelkező, hatékony fekvőbringát szeretnének, és nem akarnak kompromisszumot kötni minőségben.
 
fekvő kerékpár
Bevallom, 2-3 évvel ezelőtt, amikor beszélgettünk a tervezővel, Ádámmal a kifejlesztés alatt áló modellről, én némileg szkeptikus voltam. A fekvős piac nem túl nagy és ők ennek is csak egy kis szeletét célozták meg akkor. A karbon rekumbensek ugyanis jellemzően nagyon fektetettek, gyorsak, gyakran alacsonyak, na és persze a technológiának köszönhetően drágák. A Carbonrecumbent szintén nem  olcsó, ellenben viszonylag magas építésű, nem annyira döntött ülésű, legalábbis a Road Runner Low, melynek az első kereke kisebb, mint a hátsó. Nagy kérdés volt, hogy mennyire lesz rá kereslet, de azóta az élet igazolta a döntésüket, mert nagyon szép rajtot vett tavaly az értékesítésük ezért csak a szezonban nem is tudtunk demo darabot szerezni belőle, mert mindig eladták az elkészült modelleket. Várhatóan az idén is könnyen hiánycikk lehet belőle, úgyhogy akit érdekel, annak érdemes minél előbb megrendelni, mielőtt a külföldi vevők lekötik a kapacitásokat!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy próbára.
 
 

Ádámékkal egyébként nagyon jó a kapcsolatom személyesen is, így nem volt kétséges, hogy az Ambringa örömmel forgalmazza jól sikerült termékeiket. Ennek egyik állomásaként építettük össze a Carbonrecumbent demo bringát elöl 20, hátul 700-as kerékkel. Mióta készen van, már tettem vele 2 teszt túrát, és mindkettőn kellemes élményeket gyűjtöttem közben, úgyhogy Pupuhoz hasonlóan én is bátran ajánlom mindenkinek, aki le tud mondani a hazai utak állapota mellett a hatékonyság javára a lengéscsillapításról. A kisebb tömeg, a kevesebb karbantartási igény, a hatékonyabb hajtás mind-mind velejárója egy ilyen döntésnek és én mindig mondom, (de persze nem mindenki hiszi el,) hogy nem kell a teló, hacsak nem tényleg rossz minőségű utakat akar bejárni valaki. Én például az esetek kb 90%-ban merev fekvővel túrázom, minden gond nélkül! Nem kell tehát félni egy merev vázas fekvőbringától!
Visszatérve a Carbonrecumbent-re, már fel is tettük a termékeink közé 3 változatát:
  • Road Runner Low - a klasszikus elöl kisebb, hátul nagyobb kerekű, ülősebb verzió
  • Road Runner Middle - 26-os kerekeken gördülő verzió;
  • Road Runner High - 700-as kerekekkel szerelt highracer
Bővebb információt az adott modell adatlapján találhatsz a modell nevére kattintva. Annyit azért érdemes tudni, hogy a Low modellt a kevésbé versenyorientált, vagy inkább hegyimenő rekusoknak ajánlom, esetleg aki többet megy városban, nagy forgalomban.  A Middle a nem annyira magas bringásoknak versenyorientáltabb felhasználásra tökéletes, a High pedig ehhez hasonló, de a magasabb rekusok számára ideális, akik országúti bringájukhoz hasonlót (csak hát jóval komfortosabbat és gyorsabbat) szeretnének fekvőbringából.

Hajrá Carbonrecumbent, hódítsd meg a világot! Na meg persze ezen belül Magyarországot...

Tesztre vonatkozóan bővebb felvilágosítás és jelentkezési lehetőség erre a linkre kattintva.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus