Azub Max Pinion (használt)

Gyártó:
Cikkszám: Azub-Max_Pinion_hasznalt-1

Különleges, használt, de gyönyörű állapotban lévő Azub Max az ínyenceknek!

Különleges, mert egyrészt a jelenlegi csúcs váltóval, a hihetetlen áttétel tartományú és rendkívül megbízható Pinion-nal van szerelve, másrészt egyedi sárga-arany-fekete színösszeállítású, még az ülés is egyedileg fényezett, sőt a kiegészítők a design csengőtől a táskákig ebben a színvilágban lettek kiválasztva.  Az alapgépről, az Azub Max-ról pedig azt érdemes tudni, hogy az egyik legismertebb rekumbens portálon, a Bentrideronline-on Bryan J.Ball a tesztjében az AZUB Max erősségei között a minőséget, az árat valamint a hasonló alsó kormányos (USS) high-racer-ekhez képest a kiváló kezelhetőséget említette.  Természetesen ez a modell is az IPS (Ideal Position System, azaz az Ideális Testhelyzet Rendszer) rendszerrel van szerelve, melynek révén gyorsan és egyszerűen átállítható az ülés pozíciója illetve dőlésszöge, így 170 cm-nél magasabb bringásoknak szinte biztosan találunk megfelelő beállítást. Az AZUB Max egy igazi favorit. A cseh gyártó büszke is lehet erre a modelljére is, mert sikerült egy kiváló 26-os kerekekkel kialakított magas SWB-t konstruálnia, mely könnyen vezethető, elég gyors, ugyanakkor a legmostohább utakon is el lehet vele menni. Emiatt komoly túrázóknak (is) ideális választás!

Kívánságlistára teszem
2.615.000 Ft 995.000 Ft (783.465 Ft + ÁFA)
Azub Max Pinion (használt)
2.615.000 Ft 995.000 Ft (783.465 Ft + ÁFA)

A(z) Azub márkáról

Az AZUB egy cseh fekvőkerékpár gyártó, melyet 2000-ben alapított Ales Zemanek konstruktőr. Székhelyük Uhersky Brodban található. A név egy mozaikszó, mely Ales és a település nevéből áll: A (Ales) Z (Zemanek) U (Uhersky) B (Brod).

A cég elhivatott abban, hogy olyan általános célú fekvőkerékpárokat fejlesszen ki és terjesszen el, melyek elég erősek és tartósak ahhoz, hogy fokozottabb igénybevételű (nagy csomagos túrázás és erdei, montis jellegű) felhasználásokra is alkalmasak legyenek. Több videót is készítettek, melyeken bizonyítják, hogy könnyebb downhill terepeken is elboldogulnak rekumbenseiken sokak megrökönyödésére.

Termékeikre jellemzőek a kifinomult műszaki megoldások, a széleskörű beállítási lehetőség, a kedvező ár/érték viszony, valamint az erős, tartós felépítés.