Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Új év - új élet: Megfogadom, 2018-ban többet mozgok!

 

Az óév búcsúztatásában sokan nem csak az eltelt év lezárását látják, hanem egy remek lehetőséget is egy “új kezdetre”. Jön az új év, jön az új “ÉN”. Ő már abbahagyja a káros, felesleges tevékenységeket, Ő egészségesen fog élni, sokat fog mozogni, szinte egy másik ember lesz. Ennek érdekében pedig fogadalmakat teszünk, egyúttal ki is jelöljük a kívánt utat. 

A “fogadkozók” egy részének azonban nem, vagy nem úgy sikerül az új élet, ahogy azt elképzelték. Az elején legtöbbször a hideg szegi kedvünket, később pedig már a lelkesedésünk hagyhat alább.

Ezzel pedig el is érkeztünk a “többet mozgó új énünk” elérésének legnagyobb akadályához: nem élvezzük a mozgást. Vagy legalábbis nem annyira, mint amennyire ahhoz kellene, hogy rendszeresen csináljuk.

 

Színrelép: az elektromos kerékpár

 

Ha célunk, hogy többet mozogjunk, ahhoz nagy segítség, ha örömünket leljük a dologban. Egy pedelec nagyon sokat segíthet nekünk abban, hogy minél inkább mozgásban gazdag fogadalmunknak megfelelően éljük életünket. Hogy lehet ezt elérni? Egyszerű, képzelje el azokat a dolgokat, amik kedvét szegik a kerékpározásban pl.: nem halad elég gyorsan, túl keveset tud menni, emelkedők, fáradtság vagy egyszerűen csak a túl nagy sebesség különbség a család tagjai között. Ezeket egy elektromos kerékpár nyergében elfelejtheti. Gyorsan, könnyedén tekerhet fel a meredek emelkedőkre, tehet meg nagy túrákat vagy előzheti meg azokat, akik korábban még megelőzték.  

Nono! Több mozgás volt a cél, nem pedig “villanymotorozás”, még ha oly jól is esik! Rendszeres látogatóink már tudják, hogy egy pedelec (azaz elektromos rásegítéses) kerékpáron nekünk is tekernünk kell. A motor tényleg segít, de ennek mértékét mi szabályozzuk és előbb-utóbb azt vehetjük észre, hogy jobban megdolgoztatjuk magunkat, mint egy hagyományos bringán. Nem hiszi? “Lustáknak vagy sportosoknak való az elektromos kerékpár?” cikkünkben (a végén videóval, mert tudjuk, hogy van, amit jobb látni) megtudhatja, hogy ez tényleg így van.

Miért ne kötnénk össze a kellemeset a hasznossal? Járjunk kerékpárral, elektromos kerékpárral munkába! Így jó esetben (főleg pedelec-kel) plusz időnkbe se kerül az a szilveszterkor megfogadott rendszeres testmozgás! Vigyázat, az is könnyen megeshet, hogy még időt is nyer, hisz hamarabb is beérhet így a munkahelyére. De vannak még érvek a pedelec-es munkába járásra, itt felsoroltuk őket.

 

Tudjuk, még kissé hideg van...

 

Persze a mínuszok egy elektromos kerékpár nyergében is ugyanúgy harapnak, ezért új életünk első hónapjait megkönnyítendő érdemes téli bringás ruházatot vásárolni. Ha nem szeretne rögtön belecsapni a "bringás lecsóba" és most még a fűtött edzőteremben tartaná magát fogadalmához, megértjük. Az első tavaszi napsugarak megjelenésekor ugyanakkor reméljük eszébe jut majd, hogy van más, egy szerintünk jobb mód is a mozgásban gazdag életmódhoz. (A nyári kánikulában is prímán érzi majd magát egy pedelec-en, velünk legalább is így volt!)

Egyet bizton állíthatunk: egy elektromos kerékpár vásárlása után többet és szívesebben fog mozogni! És ezt nem csak mi gondoljuk így, vevőink visszajelzései rendre megerősítik ezt:) 

Pedelec-et, de milyet? Segítünk, használja a piacon egyedülálló, az Ön igényeinek megfelelő elektromos kerékpár ajánlónkat az "ebike4you"-t vagy nézzen szét folyamatosan bővülő pedelec kínálatunkban!

 

Az ebike4you eléréshez kattintson a képre vagy ide.

 

Mozgásban és sikeres fogadalmakban gazdag új évet kíván Önnek az Annyira Más Bringabolt csapata!