Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Szervezett túra

 
Jellemzően kétféle túrát szoktunk szervezni: turakep.jpg

1, Ambringa-túra
Ez a túra inkább a fekvőkerékpárokkal és a pedelec bringákkal még csak most ismerkedőknek szól, de a jó hangulat miatt érdemes tapasztalt bringásoknak is eljönni.
Márciustól októberig minden hónap második szombatján tartjuk az Ambringa-túrát, melyen bárki részt vehet akár saját kerékpárral, akár tőlünk bérelt bringával. Mivel a túra csak akkor kerül biztosan megtartásra, ha kellő számú érdeklődő jelentkezik rá legalább egy héttel előtte, ezért kérjük érdeklődjön telefonon, hogy az adott napon lesz-e túra! 

14:30-kor indulunk az Annyira Más Bringabolt elől és este 7 óra körül szoktunk vissza érkezni.
A túra hossza 40-60 km a választott útvonaltól függően. (rekumbenssel és elektromos kerékpárral ez a táv nem megterhelő kezdők számára sem, ezt a több éves tapasztalatainkból tudjuk. Olyanok is végig tudták tekerni túráinkat, akik korábban 20-30 km-nél többet sose bringáztak!)
Szokásos úti célok : Vác, Tahitótfalu, Visegrád, Kisoroszi, Margitsziget.
Nehézségi fok: könnyű, döntően sík, aszfaltozott (lehetőleg) bringaúton.
A csapat jellemzően együtt teker, időnként megállunk pihenni, enni és inni.
Aki bérel fekvőkerékpárt tőlünk, azokat kérjük, hogy legkésőbb délre jöjjenek ki, hogy legyen idő beállítani mindent, illetve gyakorolni a kibérelt modellel. Ez azért is fontos, mert nem egyetlen rekut kell ilyenkor adjusztálnunk, így az utolsó órában mindig kevés idő van egyedi kérések teljesítésére. Aki hamarabb jön, egyrészt több ideje van használni a fekvőjét, másrészt rá több időt és figyelmet tudunk fordítani.
Szeretettel várunk tehát mindenkit egy kellemes tekerésre! Foglaljon le magának mielőbb egy fekvő- vagy egy pedelec bringát, nehogy más vigye el Ön elől a lehetőséget!
Hívjon minket a 26/343-353-as telefonszámon!

2, Rekus hegyi tagozat túrái
Ezek a túrák már tapasztaltabb, vagy legalábbis nem teljesen kezdő fekvősöknek ajánlatosak. (El lehet persze rájuk jönni hagyományos vagy elektromos kerékpárral is.)
Időpontja és helyszíne jellemzően előtte 2-3 héttel kerül meghirdetésre a blogunkon és/vagy hírlevélben. Magyarország legszebb kerékpáros túráiból választunk helyszíneket. Ezen túrák nem a boltból indulnak, de igyekszünk a helyszínre utazásban és szállításban segíteni az érdeklődőket.
A túrák hossza 50-100 km, de időnként szervezünk nagyobb távúakat is. Akár komolyabb szintemelkedés is előfordulhat, ezért ide már némi kondi szükséges (vagy egy elektromos kerékpár) :) 

Azok számára, akik Magyarország egyéb vidékein, vagy akár külföldön szeretnének egy vagy több napos szervezett kerékpáros túrákra menni, Zsota kerékpártúráit tudjuk javasolni! Voltunk már túráján, illetve személyesen is évek óta ismerjük, ez alapján csak a legjobbakat tudjuk mondani róla. Programjai kiválóan szervezettek, jó hangulatúak, árban pedig verhetetlenek. Túrái között találhat klasszikusnak nevezhetőket is (pl Balaton kerülés), de olyanokat is, ahol a gasztronómia iránt érdeklődők is megtalálják a kedvükre valót...
Zsota igazi megszállott, de a legjobb fajtából! ;)
 

Ha értesülni szeretne a túráinkról, regisztráljon a hírlevelünkre (ezt az oldal alján, jobb oldalt teheti meg a legegyszerűbben)!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Szolgáltatások