Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

PowUnity Biketrax GPS nyomkövető Shimano Steps rendszerű elektromos kerékpárokhoz

Ár:
72.590 Ft (57.157 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PowUnityBiketrax_ShimanoSteps
Gyártó: PowUnity

2020-ban Design&Innovation Award díjat nyert GPS-es nyomkövető kimondottan Shimano Steps rendszerrel szerelt elektromos kerékpárokhoz. Két fő funkciója van: nyomkövetés, illetve riasztás. Előbbi esetében azt láthatjuk, hogy mikor és hol volt szeretett elektromos kerékpárunk, míg a riasztó bekapcsolása esetén a telefonunk rögtön értesít minket ha valaki elviszi a kerékpárunkat.  Így mi rögtön tudjuk értesíteni a rendőrséget a pontos helyadatokkal.

A nyomkövető fő áramforrása a Shimano Steps ebike akkumulátora, azonban a PowUnity egy saját, kiegészítő akkumulátorral is ellátta a BikeTrax-et arra az esetre, ha az ebike akkumulátora lemerülne vagy a tolvajok kivették volna azt. A kiegészítő akkumulátor kapacitása 1.000 mAh, ami 14 órára elegendő aktív GPS nyomkövetést tesz még lehetővé vagy 3 héti készenléti időt. Természetesen amint bekapcsoljuk az ebike-unkat, annak akkumulátora elkezdi tölteni a PowUnity akkuját (a teljes töltési idő így 0%-ról 100%-ra kb. 90 perc).

A Biketrax a GPS jeladatokat GPRS és GSM hálózatokon továbbítja a központi szerverre, ahonnan mi azt egy okostelefonos applikáció vagy webes felületen keresztül tudjuk lekérni. A gps nyomkövető az egész EU-n belül működik és küldi az adatokat a szerverre. Külön előny, hogy Önnek nincs szüksége SIM kártyára, nem kell igényelnie semmit külön a szolgáltatójától. A PowUnity ugyanis egy integrált elektronikus SIM kártyát tartalmaz, melynek adathasználati díját az első évben a PowUnity cég állja (ezt követően havi 3,95€ a díj, viszont ezt igényelheti akár csak a nyári hónapokra is, nem szükséges télen is fizetnie, ha akkor úgy érzi nem használja a nyomkövetőt, csak mondja le átmenetileg az adatcsomagot az okostelefonos applikáción keresztül).

Maga a nyomkövető a Steps motor burkolata alá kerül beépítésre (a motort magát nem kell megbontani). A rendszer fejlesztése során a cég kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a Shimano rendszerrel tökéletes harmóniában működjön a nyomkövető és ne befolyásolja az ebike garanciáját. Ennek köszönhetően a gps nyomkövető beépítése nem jár a garancia elvesztésével és nem okoz anomáliákat a Shimano Steps rendszerben.

A PowUnity Biketrax GPS nyomkövető kompatibilis az alábbi Shimano Steps pedelec motorokkal: 

- Shimano Steps E5000

- Shimano Steps E6100

- Shimano Steps E6110

- Shimano Steps E7000

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!