Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

MonkeyLink nyeregcsőbilincs, gyorszáras 34,9mm

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Gyártó: MonkeyLink
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 060-52511

A MonkeyLink nyeregcsőbilincs az innovatív MonkeyLink rendszer egyik alappillére. Ennek a speciális nyeregcsőbilincsnek nem mindennapi a hátoldala, itt ugyanis egy speciális, mágneses-mechanikus kapcsolódást lehetővé tevő tartóval találkozunk. 

Ide, kívánalmainknak megfelelően, a továbbiakban csatlakoztathatunk hátsó lámpát, hátsó prizmát vagy sárvédőt (ami tartalmaz beépített hátsó lámpát). Ezek a kiegészítők a későbbiekben egy könnyed mozdulattal le-, illetve felszerelhetőek bármikor. Sőt, ha elektromos kerékpárunk van, a megfelelő világítás kábel bevezetésével a nyeregcsőbilincsbe az is megoldható, hogy a MonkeyLink MonkeyLight Connect hátsó lámpánk (vagy Connect MonkeyLink lámpás sárvédőnk) az ebike akkumulátorából nyerje az energiát, illetve a világítást a pedelec kijelzőjén tudjuk vezérelni.

Ez a nyeregcsőbilincs kétféle átmérőben érhető el: 31,8 mm és 34,9 mm.

Ez a gyorszáras MonkeyLink nyeregcsőbilincs adatlapja, ezen kívül -némileg olcsóbban- elérhető a fixzáras (imbuszos) verzió is.

Figyelem: magában a nyeregcsőbilincs még nem elég egy MonkeyLink lámpa vagy sárvédő fogadásához, még szüksége lesz egy, a nyeregcsőbe való adapterre is, amiből kétféle létezik: egy a beépített akkuval bíró MonkeyLink kiegészítőkhöz (ezek nevében a 'Recharge' szó szerepel), illetve egy világítás kábellel együtt érkező adapter, amivel a 'Connect'-es MonkeyLink kiegészítőinket tudjuk az elektromos kerékpárunk akkumulátorához csatlakoztatni.

Leírás és Paraméterek

Méretek 34,9mm