Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

MonkeyLink sárvédő szett Connect

Ár:
31.990 Ft (25.189 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ML060-76700
Gyártó: MonkeyLink

26", 27,5" és 29"-es kerékmérethez

A MonkeyLink rendszer leghasznosabb kiegészítőinek egyike a MonkeyLink-es sárvédő szett. Itt is igaz a MonkeyLink lényege: hogy pusztán egy mozdulattal lehet felszerelni a sárvédőket.

Az első sárvédő rögzítése a villanyakánál történik egy beszerelt, rejtett adapterrel (a sárvédő szett ezt tartalmazza), innentől már csak fel kell tolni az első sárvédőt és az biztonsággal rögzül.

A hátsó sárvédőt a kerékpár MonkeyLink-es nyeregcsőbilincsén keresztül csatlakoztathatjuk kerékpárunkhoz. Ha olyan Önnek elektromos kerékpárja van, aminél a MonkeyLink-es nyeregcsőbilincsbe ki van vezetve a hátsó világításkábel (gyárilag ilyenek a kínálatunkban a Bulls elektromos mountain bike-jai), a sárvédőbe épített lámpa csatlakozik az ebike rendszeréhez és annak kijelzőjén keresztül lesz vezérelhető.

Abban az esetben sincs minden veszve, ha Önnek nincs gyárilag kiépített MonkeyLink nyeregcsőbilincse, ez utólagosan is megoldható, ehhez magára a MonkeyLink nyeregcsőbilincsre és a megfelelő hátsó világításkábelre lesz szükség.

Amennyiben Önnek hagyományos kerékpárja van, javasoljuk, hogy ezen sárvédőszett 'Recharge' taggal ellátott változatát válassza, amiben a sárvédőbe épített lámpa egy beépített akkumulátorból nyeri az energiát, így nincs szükség hozzá az ebike akkujára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!