Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

MonkeyLink sárvédő szett Recharge

Ár:
28.990 Ft (22.827 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ML060-76701
Gyártó: MonkeyLink

26", 27,5" és 29"-es kerékmérethez

A MonkeyLink rendszer leghasznosabb kiegészítőinek egyike a MonkeyLink-es sárvédő szett. Itt is igaz a MonkeyLink lényege: hogy pusztán egy mozdulattal lehet felszerelni a sárvédőket.

Az első sárvédő rögzítése a villanyakánál történik egy beszerelt, rejtett adapterrel (a sárvédő szett ezt tartalmazza), innentől már csak fel kell tolni az első sárvédőt és az biztonsággal rögzül.

A hátsó sárvédőt a kerékpár MonkeyLink-es nyeregcsőbilincsén keresztül csatlakoztathatjuk kerékpárunkhoz. A hátsó sárvédő tartalmaz egy hátsó lámpát is, ami a beépített akkumulátorából nyeri az energiát.

Abban az esetben sincs minden veszve, ha Önnek nincs gyárilag MonkeyLink nyeregcsőbilincse, ez utólagosan is megoldható, ehhez magára a MonkeyLink nyeregcsőbilincsre és a megfelelő hátsó világításkábelre lesz szükség.

Fontos: ha az Ön kerékpárján jelenleg semmilyen MonkeyLink kiegészítő sincs, ennek a sárvédőnek a használatához a következőkre lesz még szüksége:

- MonkeyLink nyeregcsőbilincs

- MonkeyLink Recharge hátsó lámpa adapter

Abban az esetben ha Önnek elektromos kerékpárja van, javasoljuk, hogy válassza ennek a sárvédőnek az ebike-os változatát,  Connect sárvédő szettet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!