KETTLER Quadriga DUO CX12 elektromos kerékpár

Ár:
2.024.900 Ft (1.594.409 Ft + ÁFA)
A Quadriga DUO CX12 a Kettler egyik legjobban felszerelt, merev farú SUV gépe. Ebbe a SUV kategóriába alapvetően a robosztus, afféle mindenes pedelec-eket soroljuk, amikkel mind aszfalton, mind könnyedebb terepen otthon érezhetjük magunkat, hisz a bringa kellően sportos a járatlan utakhoz, de kimondottan kényelmes is, így az aszfaltos, hosszabb túrák sem fognak minket "meggyötörni" egy ilyen ebike nyergében.

A kerékpár SUV-os kettőségére remek példa, hogy gyárilag 27.5"-es (azaz mtb szabványú) kerekeken gurul, amiken 2.45"-es, vastag Supero All Ground SUV gumik feszülnek, ugyanakkor egy kényelmes nyereg és állítható dőlésszögű kormánnyal van szerelve. De említhettük volna a dropper (kormányról állítható magasságú) nyeregcsövet is, ami ebben a modellben még lengéscsillapított is.

Szintén az elektromos montikra jellemző inkább a 100mm-et mozgó levegős Suntour villa, vagy a Shimano MT520-as, négydugattyús hidraulikus tárcsafékek.

Mint minden Quadriga modell, ez is Bosch motorral van szerelve, abból is a csúcs változattal, a Performance Line CX-el. Ennek a motornak a 85Nm-es csúcsnyomatéka egy 12 sebességes Shimano XT láncváltón keresztül jut el a hátsó kerékhez, gondoskodva arról, hogy még a legmeredekebb emelkedőkön is könnyen tudjunk feltekerni. Magát a Bosch rendszert egy színes Kiox kijelzőn keresztül kezelhetjük.

A végére hagytuk ennek a kerékpárnak az egyik legnagyobb "party trükkjét", a dupla akkumulátoros kialakítását. A Kettler akkora alsócsövet tervezett a 'DUO' modelljeinek, hogy akár egy-egy, egyenként 625Wh-s Bosch PowerTube akkumulátort is el tudjon nyelni, így a maximális akku kapacitás 1.250Wh!
Változatok:
További információk a termékről