BULLS Lacuba Evo Lite 5 elektromos kerékpár

Ár:
1.548.900 Ft
1.407.900 Ft (1.108.583 Ft + ÁFA)

Az egyik kedvenc agyváltós ebike-unk.

A Bulls Lacuba Evo Lite 5 elektromos kerékpár egy több szempontból is különleges ebike. Egyrészt a kiváló Lacuba Evo Lite váz az alapja, ami mindenképp ott van a kedvenc trekking vázaink listáján köszönhetően annak a meglepően könnyed, agilis érzésnek, amit ad. Ez az átgondolt geometriájának és egyedi szerkezetének köszönhető.

Ami tovább fokozza a kerékpár különlegességét, hogy egy bitang erős motort házasítottak össze benne egy agyváltóval. A legtöbb agyváltó nem bírja a túl nagy nyomatékokat, ezért a legerősebb az adott gyártók jellemzően az agyváltós modelljeiket nem a legerősebb motorjaikkal látják el, ezzel is óvva a váltót. Nem így a Lacuba Evo Lite 5 esetében, ami a legerősebb Brose motort, a Drive S mag-ot kapta meg. Ugyanakkor a váltót se kell félteni, ez ugyanis nem egy akármilyen agyváltó, hanem a Shimano 5 sebességes, kimondottan ebike-okhoz ajánlott új váltója. Mi már teszteltük, abszolút az volt a benyomásunk, hogy ez egy masszív, időtálló darab!

Ennek a remek agyváltónak hála túrázásokra is kiváló társ lesz a Lacuba Evo Lite 5. Ugyanakkor a fő felhasználási cél a város, illetve az urbánus környezet, hisz túrázásra ott van a Bulls Lacuba Evo Lite 11! A váz alsó csövébe rejtett 750 Wh-s kapacitású akkumulátor hosszú kilométereken át tudja ellátni energiával a motort.

Az ebike praktikumár és "cool" faktorát jelentősen növeli, hogy a motor erejét nem lánc, hanem egy Gates karbonszíj továbbítja a hátsó kerék felé. Elfelejthetjük az összekoszolt nadrágot, a "kiszáradt", nyikorgó, megnyúló láncot! A pedelec-en természetesen komplett, erős fényű világítást, csomagtartót, sárvédőket és kitámasztót is találunk.

A kényelemért a levegős Suntour első villa, az Ergon GP1 markolat és a Selle Royal Look-In nyereg a felelős. 

Ha egy rendkívül agilis, agyváltós, strapabíró és prémium elektromos kerékpárt keres, ajánljuk figyelmébe a Bulls Lacuba Evo Lite 5-öt!

Változatok: 750 Wh-s akkumulátorral
További információk a termékről