BULLS Lacuba Evo 5F elektromos kerékpár

Ár:
1.357.900 Ft
1.214.900 Ft (956.614 Ft + ÁFA)

A Bulls Lacuba Evo 5F elektromos kerékpár a német gyártó alapvetően urbánus, városi környezetbe szánt pedelec-je. Természetesen hosszabb túrák során is remek társ, Nexus 5E agyváltója inkább a városba tudja előnyeit kidomborítani (álló helyzetben való sebességváltás) a láncváltóval szemben.

A Lacuba Evo 5F egy kimondottan komfortos kerékpározási élményt nyújtó ebike, amihez az ergonomikus kiegészítőkön és vázformán kívül a Brose Drive T Mag motor tesz még sokat hozzá. Ennek az erőforrásnak nagy előnye a konkurencia megoldásaival szemben magas nyomatéka és rendkívül halk működése. Ráadásul ha ezt a motort a kimondottan elektromos kerékpárokhoz tervezett Nexus 5E agyváltóval kombináljuk egy kiemelkedően erős agyváltós ebike lesz a végeredmény.

Nagyobb túrákra már csak az igen "terebélyes" kapacitású, akár 750 Wh-s akkumulátornak köszönhetően is abszolút alkalmas ez a modell. Egy biztos, hosszú kilométereken át is kényelmes lesz ez a pedelec, köszönhetően a magas kormány stucninak (állítható), az Ergon markolatoknak és a Comodoro nyeregnek. A levegős Suntour lengéscsillapító pedig segít majd elnyelni a kerékpárnak az úthibákat, hogy azok a kerékpár testét a lehető legkevésbé rázzák már.

A ballonos Schwalbe Marathon Almotion gumik nem csak remek tapadást fognak biztosítani, de tovább fokozzák az ebike remek komfortját!

Napi közlekedéses, túra kerékpár révén a Lacuba Evo 5F gyárilag el van látva komplett világítással (elől 70Nm), sárvédőkkel, csomagtartóval (i-Rack I és II kompatibilis) és kitámasztóval.

Változatok:
További információk a termékről