Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Elektromos kerékpárral a Dolomitokban

Elektromos kerékpárral a Dolomitokban

Az elektromos rásegítéses kerékpár megnyitja a lehetőségét, hogy olyan helyeken is bringázhassunk, ahol egyébként a meredek emelkedők elveszik sokak kedvét. A Dolomitok is ilyen terület, hiszen ez a gyönyörű vidék komoly kihívások elé állítja még az edzettebb bringásokat is. Sokan álmodozni sem mernek arról, hogy kerékpárral fedezzék fel, pedig elektromos rásegítéses, azaz pedelec bringákkal bátran nekivághatunk a Dolomitok legszebb útjainak (is)!

 

Egy olyan anyagot szeretnék megosztani, melyet egy kedves vevőnk készített a Dolomitokban megtett családi túrájáról. 

Élménybeszámolójában gyönyörű képekkel mesél csodaszép kerékpáros túrájukról, melyet elektromos kerékpárjaik nyergében élvezhettek végig. Az egyik elektromos rásegítéses kerékpár egy Bulls Lavida volt, a másik pedig egy Bulls Greenmover E45, mellyel anno a Kékesi csúcstámadáson leggyorsabbként értünk fel a Kékestetőre.

Az út során sok híres hegycsúcsra tekertek fel, ezek között mindegyik szerepelt az elmúlt évek Giro d'Italia valamelyik szakaszán, úgyhogy sok neves kerékpár versenyző nyomvonalát követték. De nekik nem kellett szerencsére a versenyzők edzettségével rendelkezniük ahhoz, hogy családilag bringázhassanak egy jót Olaszország egyik legszebb vidékén. Elektromos rásegítéssel módjuk nyílt arra, hogy felfelé menet is gyönyörködhessenek a csodálatos tájban...

Elektromos kerékpár túra a Dolomitokban

Pár neves hely, ahol a túra során tekertek: Giau-hágó, Pocol, Falzarego-hágó, Pordoi-hágó, Sella-hágó, Gardena-hágó, Corvara, Campolongo-hágó, Arabba

Családi túra elektromos biciklivel

A beszámoló végén így foglalta össze a lényeget:

"Egy ilyen beszámolóban nem lehet leírni azt a látványt, érzést, amit egy-egy ilyen túra alatt átélünk, különösen, ha nincs a beszámoló készítőjének írói vénája. Talán sikerült egy kis bepillantást engedni egy ilyen túra szépségébe és rávilágítani, hogy egy pedelec kerékpárral és egy kis edzettséggel milyen helyekre lehet eljutni."

A 14 oldalas, sok képpel és térképpel, szintvonalakkal kibővített élménybeszámolót az alábbi linkre kattintva olvashatod:

Elektromos kerékpárral Olaszországban 

Kerékpár túráról készült beszámoló

Ugye milyen élményekben lehet része annak, akinek van egy jó elektromos kerékpárja?

Mikor jössz be hozzánk kipróbálni egy pedelec bringát? ;) 

blog comments powered by Disqus