Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bosch SmartphoneGrip telefontartó Kiox300 dokkolóra (BSP3200)

Ár:
20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EB1310000C
Gyártó: Bosch
Elérhetőség: Raktáron

Bosch Smart System rendszerű elektromos kerékpárjához kiváló kiegészítő a Bosch SmartphoneGrip. Ennek hála ugyanis a Kiox300 kijelző dokkolójára a Kiox300 helyére fel tudja rögzíteni okostelefonját is.

És ez miért jó? Telefonjának hála egy nagyobb, informatívabb, több funkcióval bíró "kijelzője" lesz a telefonon futó eBike Flow appnak hála, ami teljes mértékben kommunikál a Bosch rendszerrel, sőt az appot a Bosch Led Remote-al is tudja kezelni!

Azoknak is remek választás lesz ez a termék, akik gyárilag nem rendelkeznek Kiox300 kijelzővel, viszont szeretnének valamilyen kijelzőt. Nekik a dokkolót kell csak kiépíteniük, nem lesz szükséges magát a Kiox300-at megvásárolni, hiszen a helyett a SmartphoneGrip-nek hála használhatják telefonjukat.

A SmartphoneGrip ugyanakkor több egy "egyszerű" telefontartónál. Ez a termék ugyanis egyben egy vezeték nélküli telefontöltő is. Így még telefonunkat szorosan tartja a kormányon, még tölti is azt kábelek nélkül (ehhez szükséges, hogy telefonja támogassa a vezeték nélküli töltést!). Az áramot ehhez pedig a beépített csatlakozókon keresztül a KioX300 dokkolóból, végsősorban magából az ebike akkumulátorából nyeri. Telefonunkat természetesen tölthetjük klasszikus módon, kábellel is, utóbbi ugyanakkor nem tartozéka a terméknek.

Kompatibilis az alábbi méretű telefonokkal:

magasság: 123-tól 175mm-ig

szélesség: 67-től 88mm-ig

vastagság: 6.8-tól 13mm-ig

Fontos, hogy a telefontokok többségét a SmartphoneGrip nem támogatja, azokból a telefont a használat előtt ki kell venni.

Érdemes emellett megemlíteni, hogy a Bosch ezt a kiegészítőt alapvetően trekking, illetve városi használathoz ajánlja, nem javasolják a termék használatát ugratás (15 cm-nél magasabbról való zuhanást) közben.

Változatok: Alapmodell

Leírás és Paraméterek

Gyári alkatrész Igen, gyári alkatrész
Alkatrész típusa Kijelző és tartozékai
Áramellátás Ebike akkumulátoráról
Kompatibilis ebike rendszer Bosch Smart System

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!