Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Pegasus Premio Evo 10 Lite elektromos kerékpár teszt

 

Mindig mondtuk, hogy a Pegasus Premio Evo 10 Lite nem érdemtelenül egyike a kiemelten ajánlott elektromos túra kerékpárjainknak, hisz egy remekül átgondolt, kiegyensúlyozott modell. Most már nem csak mi (és a számtalan elégedett vevő) mondja ezt, ugyanis a Pegasus-t tesztelte a Bringalap is. Az eredmény? "Megvenném" értékelés!

A tesztben kiemelték a Premio Evo 10 Lite szuperül összeállított felszereltségét, idézzük: "Megvásárolva nincs is olyan része, amit lecserélnék". A kerékpár "összetevőit" tekintve tehát nem csak minőségi, de a kiegészítők tekintetében kimondottan bőkezű és praktikus is, hisz az ebike-hoz szériatartozék például a patkólakat, az i-Rack rendszerű okos csomagtartó és MonkeyLink kulacstartó is. A Pegasus vázgeometriájával is szerzett egy nagy piros pontot, hisz nem csak kimondottan kényelmes üléspozíciót tesz lehetővé, de nagy sebességnél is kezes, jól irányítható.

 

 

Természetesen nem csak agyba-főve dicsérték a német elektromos kerékpárt, két olyan tulajdonsága is van, ami viszont nem aratott osztatlan sikert (szerencsére egyik sem súlyos dolog, így a kerékpárt továbbra is megtalálják a kínálatunkban wink). Az egyik ilyen szubjektív dolog az új Bosch Performance Line CX motor hangja (erről mondjuk a kerékpár annyiban tehet, hogy ezzel szerelték, ez elől nincs menekvés), a másik pedig a fejcső formája volt, amiről meg is jegyezték, hogy ez még inkább ízlés dolga, a tesztelőnek pont nem tetszett a két oldalt domborodó fejcső.

Végeredményben az egyik legnépszerűbb Pegasus elektromos kerékpárunk hazahozta a Bringalap "Megvenném" minősítését, amivel mi (és a számtalan elégedett Premio tulaj) csak egyet tudunk érteni.

A Bringalap (leánykori nevén Holkerékpározzak.hu) Pegasus Premio Evo 10 Lite tesztjét ide kattinva éri el, míg az elektromos kerékpár adatlapját itt találja.