Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

PEGASUS Premio Evo 10 Lite elektromos kerékpár (625Wh, fehér-fekete szín)

Ár:
1.517.900 Ft (1.195.197 Ft + ÁFA)
Gyártó: Pegasus
Cikkszám: 64631750_df

A Pegasus Premio Evo 10 Lite (jelen esetben fehér-fekete színben, klasszikus férfi vázzal és 625 Wh-s kapacitású akkumulátorral) az egyik kedvenc (és egyben egyik legnépszerűbb) trekking elektromos kerékpárunk, s mint ilyen az egyik kiemelt javaslatunk azoknak, akik egy minőségi és kényelmes kerékpárt keresnek.

Az ok, amiért ilyen népszerű ez az ebike szavakkal nehezebben írható le, de azért megpróbáljuk! Ami így kijelzőn keresztül is átjön az az, hogy nagyon jó ár-érték aránnyal bír, a kerékpár felszereltsége, alkatrészei nagy gonddal lettek kiválasztva, hogy végeredményben egy prémium, jól kezelhető és kényelmes modellt kapjunk. 

A rásegítés a Bosch csúcs motorjának, a Perfromance Line CX-nek a feladata, ennek erejére biztos nem lesz panasz! A kerékpár lockolható első lengéscsillapított villát, 10 sebességes Shimano Deore váltórendszert, Shimano hidraulikus tárcsafékeket kapott, ahogy az akkumulátor is -természetesen- el van rejtve a vázban.

A túrákon nagy hasznát látjuk majd az SKS sárvédőknek, az okos MonkeyLoad kompatibilis csomagtartónak és az erős fényű lámpáknak.

Elvárható ugyanakkor, hogy egy elektromos kerékpár ne csak gyors, praktikus és jól felszerelt legyen, hanem kényelmes is. Jelentjük, hogy e téren a Premio Evo 10 Lite jelesre vizsgázik. Ez köszönhető a szuper Ergon markolatoknak, a Comodoro nyeregnek, a levegős Suntour NCX-D első villának, de legfőképpen a remek geometriájú váznak. Ez első blikkre sablon szövegnek tűnhet, de sok visszajelzést kaptunk a próbák során, hogy XY népszerű márka modellje kevésbe kényelmes/kezes, mint a Premio Evo, dacára annak, hogy sok elem megegyezett a két ebike között és az árcédulájuk is hasonló volt. És ez az, amit nehéz írásban átadni, ezt célszerű saját magunknak megtapasztalni.

A 2022-es Pegasus Premio Evo 10 Lite-ról készült bemutató videónkat itt megtekintheti:

 

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-04