Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

B&M lámpa strapabírása

B&M lámpa strapabírásaNemrég kaptunk egy levelet, melyben elpanaszolták, hogy kerékpárjuk leesett a tetőcsomagtartóról. Sajnos részben a hátsó lámpán landolt, így annak összes burkolati eleme erősen megrongálódott, ahogy a mellékelt képen is látszik.
A jó hír viszont, hogy a Busch & Müller lámpa ennek ellenére működőképes maradt!

Ezt nevezem töréstesztnek és strapabírásnak!
A német Busch & Müller cég piacvezető hazájában. Leginkább tükreiről és dinamóról működtethető bringás lámpáiról híres. Ők szállítanak be sok autó- és motorgyártónak is, tehát a magas minőségi elvárás nem ismeretlen a számukra. Az utóbbi években elemes lámpáival is komoly sikereket aratott cég rendre díjat nyer a legrangosabb nemzetközi kiállításokon, szaklapokban. A magyar Velo.hu magazinban például csak az elmúlt két évben 8 termékük kapott kiemelt minősítést, többek között az Ixon IQ elemes lámpájuk, mely nagyon népszerű nálunk szokatlanul erős és jól irányított fénye miatt.
kerékpár lámpa

A Busch & Müller híres a hihetetlen innovációs képességéről, illetve a termékeinek kiemelkedő minőségéről. A strapabírás is a minőség egyik szelete, melyre vonatkozóan eddig is tudtuk, hogy jók benne, de ilyen durva módszerekkel még sose vizsgáltuk. Az élet azonban megtette ezt helyettünk és a termék jól vizsgázott. Még ilyen durva mechanikai igénybevételt követően is működött!
Gratulálunk!
Ha érdekelnek az igazán jó bringás lámpák, főleg még "töretlen" állapotban, ide kattintva szemezgethetsz belőlük...
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus