Zemo

ZEMO - a legújabb generációs prémium ebike-ok.

Egy Zemo elektromos kerékpár tervezésekor az elsődleges szempont a kompromisszumok nélküli kerékpározási élménye és a tökéletes ergonómia. Egy olyan pedelec megalkotása a cél, melyre minden alkalommal örömmel száll fel és ez az érzés az egész út alatt kitart. Hát nem erre vágyik mindenki? Mégis, sokszor érezheti, hogy pár kilométer után a kormány már nem kényelmes Önnek. Vagy egy idő után már "túl merevnek" érezheti a vázat. 
Ezeket a problémákat egy komfortos Zemo ebike nyergében elfelejtheti, különösen az összteleszkópos modelleknél. 

Olyan egyedi megoldások fokozzák az Ön kényelmét, mint a pár másodperc alatt -szerszámok nélkül- állítható, forgatható kormány vagy épp a kifinomult összteleszkópos váz. 

 

 

De nem csak fenséges kényelemmel bír egy Zemo elektromos kerékpár, hanem futurisztikus, egyedi megjelenéssel. Nézze meg a fenti képet! A beépített Bosch középmotor (jelenleg az összes Zemo pedelec-et Bosch motorral szerelik) teljesen egyedi burkolatot kapott! A hátsó lengéscsillapító nem csak fejedelmi kényelmet biztosít, de szinte észrevehetetlenül van elrejtve a vázban. 

A Zemo elektromos biciklik két kasztra oszthatóak: a 'sport' modellekre, illetve a 'komfort' ebike-okra. Előbbiek kizárólag csak elől rendelkeznek lengéscsillapítással és a komfort-vezetési élmény mérleg inkább utóbbi felé billen. A 'komfort' gépek esetében a mérleg nyelve pont fordítva, a kényelem irányába húz. Egy valami azonban azonos mindkét "kaszt" esetében: a szuper ergonómia, a friss, modern dizájn és a remek elektromos rásegítés.

Rendezés:
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem