Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Useeme kerékpáros irányjelző karpánt

Useeme kerékpáros irányjelző karpántMinden olyan eszközt örömmel fogadok, melyek a kerékpározás biztonságát növelik. A Useeme kerékpáros irányjelző karpánt is egyike azon ötleteknek, melynek révén kevesebb lehet a baleset, hiszen használatával sokkal feltűnőbben lehet jelezni a többi közlekedő számára, ha irányt akarunk váltani. Ráadásul mindezt teljesen automatikusan, nem kell semmit kapcsolgatni. 
Csak felemeled oldalra a kezedet és máris villog a formatervezett karpánt! Hát nem tuti?
 
 
 

Az ötlet

Az elmúlt hetekben rátaláltam több olyan ötletre, melyet támogatásra érdemesnek tartok. 
A nemrég bemutatott Jyrobike után (a Jyrobike egy önegyensúlyozó kerékpár, mely mind a gyerekeknek, mind az egyensúlyozási nehézségekkel kűzdőknek hasznos) most egy magyar startup, azaz induló vállalkozás ötletét szeretném bemutatni azzal a nem eltitkolt szándékkal is, hogy aki tud, az hozzánk hasonlóan támogassa őket az ötletük megvalósításában. Erre az Indiegogo oldalon van lehetősége bárkinek, akinek tetszik az Useeme nevű automatikus irányjelző karpánt találmányuk. A támogatásra szükségük is van, mert még 19 napjuk van arra, hogy összeszedjék a kívánt összeget. Megjegyzem az oldalon nem karitatív segítséget kérnek, hanem a támogatók az első kész darabok boldog tulajdonosai lesznek.
 
 

Useeme irányjelző karpánt

 
Az ötlet annyira egyszerű, hogy az ember elcsodálkozik, hogy eddig nem találta ki senki. Vélhetően ez a megvalósítás nehézségei miatt lehet, hiszen a lényeg a Useeme működésében van. Az ugyanis teljesen automatikus. Nem kell mást tennünk, csupán oldalra felemelni az irányjelzéshez a karunkat, melyen a Useeme karperecben lévő érzékelő észreveszi a mozdulatunkat, és villogtatni kezdi a körkörösen elhelyezett, tehát minden irányból jól látható ledeket. Mindezt ráadául a legújabb információk alapján elemkímélő módon, azaz nappal erősebben, mint éjszaka, hogy mindig megfelelően feltűnő legyen a jelzésünk. 
Useeme irányjelző karperec
 
A megfelelő működéshez tehát egy szett Useeme irányjelző karpántra van szükségünk, melyben van egy a bal csuklónkra, és egy a jobb csuklónkra való. A terméket immáron 3 éve fejlesztik, de hamarosan megindul Hernádon a gyártás is az első 200 tesztdarabbal. Reméljük egy sikeres termék első lépéseinek leszünk szemtanúi. Mi mindenesetre szurkolunk az alábbi videóban is bemutatott csapatnak!
 
 
Aktualizálás (2018.07.02):
Pár napja megkaptuk az első Useeme mintaszettet! Természetesen gyorsan kipróbáltuk. A rendszer jól működik, a kerékpáron valóban csak akkor jelzett, amikor kellett. Ráadásul nem csak a hagyományos bringához, de még fekvőkerékpárokhoz is tökéletes! Érdekes további tapasztalatokról hamarosan beszámolunk!
Ami még jó hír, hogy megegyeztünk a gyártóval és mától, azaz 2018.07.02-tól mindkét boltunkban és a webshopunkban is kapható a Useeme irányjelző karpánt!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus