Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Új B&M lámpák

Új B&M lámpákA kerékpáros lámpák és visszapillantó tükrök gyártásában élenjáró német Busch & Müller cég mindig jól megfontolja a fejlesztéseit, de amit kihoz, az iránymutató a hasonló cégek számára. Kicsit olyanok ők a maguk területén, mint az Apple a magáén. Most is bemutattak pár innovatív új terméket az Eurobike-on.
A DRL, vagyis az itthon "audilámpa"-ként emlegetett rendszer már 2 éve széria a komolyabb modelljeikben. Ez egy olyan megoldás, melynél ha nincsen felkapcsolva a főfényszóró, még akkor is jól észrevehetőek vagyunk, hiszen néhány kisebb fényerejű, de szúrós fényű, nem az útra, hanem előre világító LED tesz minket láthatóvá. Az új Luxos lámpába is bekerült, melyben nem is ez az igazi újdonság, hanem a döbbenetes fényerő, ugyanis 10 méteres távolságban mérve 90Lux-ot tud ez a dinamós lámpa! (Csak összehasonlításul, 40 Lux fény már elegendő teljes sötétségben, városon kívüli gyors bringázáshoz.)
Ez a modell még nagyobb területet világít be, ráadásul még jobban.
Az E-bike verzió ezt is megfejeli, és átkapcsolható 60, és 120 LUX között! Ez már az autók lámpáihoz mérhető! Természetesen állófénnyel is ellátták, és a szenzor automatikusan kapcsol a DRL, és fényszóró üzemmód között. Egy kormányra rakható nyomógomb is van a szettben, így kapcsolása miatt nem kell menetközben lenyúlkálni a lámpához.
luxos neu lámpa
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus