Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

SKS-GERMANY MUDROCKER SÁRVÉDŐ HÁTRA

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
Gyártó: SKS Germany
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 199592
- Stílusos megjelenést az MTB kerékpárodnak
- Tökéletesen illeszkedik a hátsó kerékhez
- Hosszú sárvédő ideális védelemmel
- Összteleszkópos, és Vario támogatással rendelkező kerékpárokhoz is
- Gumírozott pántokkal történik a rögzítése
- Elforgatható és állítható párna a rögzítésben
- Opcionálisan használható toldat, amely megvédi a középcsapágyat és az első váltót
- 27.5” (650B) – 29” kerékmérethez, 3.0” gumiköpeny szélességig.

Leírás és Paraméterek

A legjobb megoldás eső esetén.
A sárvédők olyanok, mint az esernyő. Plusz terhet jelentenek, de esőben áldást. Feladatuk, hogy védelmet nyújtsanak, de jól is kell kinézniük. De van olyan sárvédő, amely hozzátesz egy kerékpár stílusosságához? A válasz igen – a Mudrocker hátsó sárvédő. Minden eshetőségre, beleértve az esőt is, ez a legjobb megoldás, hogy ne legyél koszos.
A megkülönböztető MUDROCKER felirattal, matt/fényes dizájnjával ez a sárvédő tökéletesen illeszkedik a hátsó kerékhez, így a váz és a kerék egy egységet alkotnak. Ez a nagyon hosszú sárvédő tökéletesen elvezeti a felfröccsenő vizet és sarat. További előnye, hogy összteleszkópos kerékpárokkal és Vario támogatással rendelkező kerékpárokkal is kompatiblis. Gumírozott rögzítőpántok segítségével szerelhető fel a támvillákra. A rögzítő renszer puha, ék-alakú párnája megvédi a vázat, és két pozícióba elforgatva a sárvédő magassága is beállítható vele, így a gumitól való távolság tökéletesen beállítható. További védelmet nyújt az opcionálisan használható toldat, amely kihúzható a nyeregvázcső felé. Ez ollóval a megfelelő méretre vágható, és a középcsapágy, valamint az első váltó számára nyújt extra védelmet.
A Mudrocker hátsó sárvédő 27.5” (650B) – 29” kerékméretre használható, 3.0” gumiköpeny szélességig. A rögzítő pántok és a vázvédő a csomag részét képezik.