Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Rekumbens - Kormányok

Rekumbens - KormányokSenki ne ijedjen meg, nem politizálni szeretnék.

Szinte mindenki felteszi nekem előbb vagy utóbb azt a kérdést rekumbens vásárlása előtt, hogy melyik kormány a jobb, milyet célszerű választania? Röviden ugyan lehetne erre azt mondani, hogy amelyik szimpatikusabb a próbák során, de a kérdés ennél azért összetettebb és egyben eléggé szubjektív, hiszen nincs igazán objektív kizáró ok a választáskor. Vannak ugyan ökölszabályok, de ezek elég puhák ahhoz, hogy ne korlátozzák túlzottan a személyes döntés szabadságát. Ki kell próbálni lehetőleg mindegyiket minél hosszabb ideig, megismerni előnyüket és hátrányukat, majd azt kell választani, amelyik ezek után a legjobban tetszik. Mindehhez az Annyira Más Bringabolt igyekszik segítséget nyújtani a saját tesztpályánkon ingyenesen biztosított próbákkal is, de még jobb, ha a kinézett modellekről hosszabb távon, mondjuk egy túrára kibérelve szerez komolyabb tapasztalatot valaki. Ez azért is javasolt, mert a vélemények a kezdeti benyomásokhoz képest idővel jelentősen módosulhatnak (sőt gyakran módosulnak is...) és az adott kormány esetleg csak 100-200 km után mutatja meg igazán erényeit, vagy éppen fordítva, a hátrányos tulajdonságait.

Ha pedig valakinek ennyi próbához nincs elég ideje vagy kedve, azok részére ezen tanulmányban igyekszem összefoglalni a különböző kormányvariánsok tulajdonságait.

Ha szeretnéd tudni, hogy a különféle rekumbens kormányoknak milyen előnyei és hátrányai vannak, akkor érdemes elolvasnod a következő anyagot.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Írásos tesztek
blog comments powered by Disqus