Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Rekumbens - Komfort fekvőkerékpáron

  • Ugye Neked is törte már fel a feneked kerékpáros nyereg?
  • Fájdult már meg a hátad, derekad, netalán a csuklód bringázáskor?
  • Esetleg mikor nem az aszfaltot akartad nézni, hanem a tájat, a nyakad nem szenvedte meg a hosszabb túrát?

Tapasztalatok alapján ezek a leggyakoribb negatív tünetek, melyek a kerékpározással járni szoktak. Sokan azt gondolják, ezek elkerülhetetlenek, pedig nem feltétlenül!

A megoldás a fekvőkerékpár, mely mindegyik fenti problémára tökéletes megoldást nyújt. Hogyan?
  1. Mivel nem egy keskeny nyergen ülünk, hanem egy fotelszerű ülés ben, melyen nagy felületen oszlik el a testsúlyunk, ezért keleti kényelemben érezhetjük magunkat sportolás közben is!
  2. Mivel máshova terhelődik a testsúlyunk, ezért a lágyéki részek vérellátása jelentősen javul , ami urológiai szempontból különösen előnyös. (Pl nem csökken a férfiasságunk, illetve a prosztataproblémák is elkerülhetőek!)
  3. Mivel az ülés háttámlája megtámasztja a hátunkat, a gerincünket csak töredék terhelés éri , mint a "hagyományos" kerékpárok esetében. Nem véletlen, hogy egy fekvőbringát még a gerincproblémákkal küzdők is bátran használhatnak, sőt sokaknak egyenesen az orvos javasolja!
  4. A hagyományos kerékpárokkal ellentétben tenyerünkre és a csuklónkra nem jut teher , ezért például a csuklóizületek nem sérülnek még rázós utakon sem.
  5. Egy fekvőkerékpáron a testhelyzet hasonlít egy autó ülésében megszokotthoz. Emiatt az előttünk lévő tájra tökéletesen rálátunk anélkül, hogy nyakunkat hátrafeszítenénk. Sőt, ha szeretnénk, akár fejtámasszal még fokozhatjuk is a kényelmet!
  6. Egy háromkerekű rekumbenssel még egyensúlyozni sem kell , így még kipihentebbek maradunk, ráadásul közben jobban tudunk figyelni a környezetünkre, a táj szépségeire!

Mindezek miatt egy fekvőkerékpáron úgy tehetünk meg sokkal nagyobb távolságokat, mintha egy profi sportoló kondíciójával rendelkeznénk. Kitágulnak a határaink és egy kiadós bringázást követően is csak legfeljebb kellemes fáradtságot fogunk tapasztalni, fájdalmat, vagy törődöttséget egyáltalán nem!
Tökéletes ergonómia, hihetetlen élmény!

Ha meg szeretnéd tapasztalni a fentieket, jelentkezz rekumbens próbánkra, melyről bővebbet ide kattintva olvashatsz!

Mit mondtak fekvőkerékpáros barátaink arról, hogy mit jelent számukra, mit adott számukra a rekumbensük?
Íme néhány idézet kérdőíves felmérésünkből:

Olyan a kényelem, mint a tévénézésnél, csak jobb a program.

Fekvőbringáról a táj nem csak egy elsuhanó perifériás látómező, hanem maga a Világ ezernyi szépségével.

Nagy kényelem, sebesség, nem fájnak a testrészek, ámuló szemek, csodálkozó és az átlagosnál jobban vigyázó gépjármű vezetők.

Legjobban a kényelem az amit szeretek, hogy egy egész napos tekerés után nem úgy szállok le a bicikliről, hogy összetörte a hátsóm, megfájdult a vállam, hanem csak az élménnyel gazdagodva, egy egészséges fáradtsággal.

Kényelmes,gyors, annyira más, nem a megszokott uncsi nyaktörős, kéz-láb zsibbasztó,se..feltörő!

A rekuzás visszaadta a kerékpározás szabadságát és boldogságát, amitől a prostatitis évekre megfosztott. Minden sorstársamnak őszintén ajánlom! Receptre is felírhatnák!

Rekuzás közben szó szerint máshogy látod a világot: Bringázás közben aszfalttól lefelé, rekuzás közben aszfalttól felfelé!"

Őrültség nem kipróbálni, és ha ez megtörténik, másképpen fog az ember viszonyulni a kerékpározáshoz.

Tegyél egy próbát Te is, ismerd meg a fekvőkerékpárok fantasztikus világát! Jelentkezz ingyenes próbánkra!

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Ismeretterjesztő anyagok