Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Összecsukható fekvőkerékpár

trident-twig.jpgMiközben a saját fekvőkerékpárjainkat fejlesztjük, folyamatosan kutatjuk a piacon megjelenő új rekumbenseket. Így akadtunk egy olyan összecsukható fekvőkerékpárra, mely a tesztek tanúsága alapján kényelmes, fürge és könnyen kezelhető még kis sebesség mellett is. Ideális lehet hétköznapi használatra, túrázásra otthonunktól akár távolról indulva is.
trident-twig-left-side-at-park1.jpg
A képeken bemutatott rekumbens elöl 20", hátul 26" kerekeken gurul, rövid tengelytávú (SWB), közepesen döntött ülésű, így a legáltalánosabb fekvős konstrukciók közé sorolhatnánk, ha nem lenne egy különlegessége, nevezetesen az összecsukhatósága. Jelenleg nem sok hasonló konstrukció van a piacon, ugyanis inkább a háromkerekűeknél elterjedtebb az összecsukhatóság.
A kétkerekűek közül csak pár folding modell kapható (például a HP-Velotechnik Grasshopper, Azub Origami) azok többsége viszont a közepes vagy magas árkategóriába sorolható. Az eddig csupán a háromkerekűekre specializálódott amerikai Trident TWIG, azaz "Two Wheel Is Good" (magyarul "Két kerék az jó") nevű modellje azonban a megfizethetőbb árkategóriába tartozik. Viszonylag könnyű, nagyon kényelmes, jó mászó képességekkel rendelkezik, könnyen kezelhető, így bárkinek ajánlható.
A Bentrideronline cikke alapján különösen érdemes megfontolnia ezt a modellt mindazoknak, akik nem kívánnak sebesség csúcsokat dönteni, viszont kényelmesen, élvezetesen szeretnének gyors túrákat tenni akár otthonuktól távol is, ahová szállítani kell a bringát. Persze az összecsukhatóság tároláskor is jól jöhet, a garázsban a feleakkora reku kevésbé zavarja a női szemeket... Wink
trident-twig-folded1.jpg
Jelentős érdeklődés esetén az Annyira Más Bringabolt kínálatába is felkerülhet ez az összecsukható fekvőkerékpár.
Ha érdekel, küldj egy emailt és megbeszéljük a részleteket!
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus