Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Optima hátsó doboz felszerelő készlet

Ár:
7.000 Ft (5.512 Ft + ÁFA)
Gyártó: Optima Cycles
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: OP901-030
Polyester hátsó dobozhoz felszerelő készlet
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Optima hátsó doboz Optima hátsó doboz
78.400 Ft

Leírás és Paraméterek

Polyester hátsó dobozhoz felszerelő készlet

A(z) Optima Cycles márkáról

Az Optima az egyik legismertebb holland rekugyártó. Az Optima Cycles céget 1994-ben alapította két fiatal mérnök, Michael van der Meijden és Edoardo Mugge. Ausztráliát átszelő kihívásokkal teli, hosszú túrájukra megtervezték és legyártották azt a fekvőkerékpárt, mely később Condor néven vált híressé. Már a kezdetektől fogva un. oversized alucsövekből építették általános célú és versenyzésre szánt modelljeiket,  a legdurvább terhelésre szánt típusokat (pl Condor, Rider) pedig acél csövekből.
A 90-es évek végére az Optimának lett a világ legszélesebb fekvőkerékpáros kínálata és számos modellje vált híressé a rekusok között. A Baron és a még durvább versenyváltozata, az X low például a sebességmániások legkedveltebb fekvője lett. A 2000-es évek elején nekik volt elsőként saját csapatuk holland, francia és belga versenyzőkkel, akik számtalan komoly díjat begyűjtöttek, evvel is ismertté téve az Optima nevet. Közben a Condor, a Dragon, a Lynxx és az Orca a komoly túrázók között vívott ki magának hatalmas elismerést. A képek magukért beszélnek, semelyik másik márkát nem használtak annyian világkörüli túrákhoz, mint az Optima modelljeit.
Az Optima filozófiája mindig a termékre fókuszált. Nem a reklámra, a hírverésre helyezték a hangsúlyt, nem marketingre költöttek hatalmas pénzeket, hanem inkább azon fáradoztak, hogy megfizethető, de kiváló minőségű rekukat építetsenek, melyek aztán a használat során maguknak vívják ki a megfelelő hírnevet. Emiatt minden alkatrészből, még a csavarok közül is mindig a legjobbakat építették be, sose voltak hajlandóak megalkudni a minőség terén némi költségcsökkentés elérése érdekében.  Természetesen ők is igyekeztek a költségeket lefaragni, de ezt úgy valósították meg, hogy a minőség ne romoljon. Emiatt a 2000-es évek vége felé optimalizálták széles kínálatukat, és evvel párhuzamosan saját gyártóüzemet hoztak létre Tajvanon, ahol a korábban megszerzett tapasztalataikat felhasználva szigorúan ellenőrzött körülmények között gyártják a termékeiket.
Általánosságban elmondható, hogy rekumbenseik rendkívül strapabíróak és könnyen kezelhetőek, nagyon barátságosak már elsőre is.