Nyereg Selle Royal Respiro Soft Modaret, női

Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 35200116
Ülőpozíció: 60°
Technológia: pálcás
Pálca anyaga: elasztomer
Méretei: 263x199mm
Párnázás: Royalgel
Tömeg: 565g
Kívánságlistára teszem
31.490 Ft (24.795 Ft + ÁFA)
Nyereg Selle Royal Respiro Soft Modaret, női
31.490 Ft (24.795 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Integrated Clip System (ICS)
Szabadalmaztatott Clip System, amely egy nyeregtáska, vagy egy világítás felszerelését teszi lehetővé egy mozdulattal a nyereg hátsó része alá integrált részre.

Royalgel
A Royalgel egy egyedülálló három dimenziós gél struktúra, amely magas fokú komfortot, tökéletes súlyelosztást és rezgéselnyelő képességet biztosít. Alapanyagát a Selle Royal és a német BAYER konszern fejlesztette ki.

Foam Matrix
Nyitott cellás hab matrix alapanyag, amely magas fokú elaszticitást és légzőképességet biztosít, emellett tartós és kényelmes nyerget eredményez.

Vízálló
A Royal Vacuum Light egy Selle Royal technológia, amely az azonos nyeregkategóriákkal szemben 100% vízállóságot biztosít, és emellett 20% tömegcsökkentést is lehetővé tesz.

Cool Cover
A speciális anyagból készült borítás visszaveri a napfényt, így a tűző napon is akár 25°C-al hűvösebb, mint az átlagos fekete borítással rendelkező nyergek.

Elasztomeres rugózás
Megbízhatóbb rugózás, mint a legtöbb hagyományos technológiáknál. Az elasztomerek vertikálisan, és horizontálisan is elnyelik a rázkódásokat, ami által biztonságosabb, halkabb, és kényelmesebb a használata.