Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Nyereg Selle Royal Lookin 3D moderate

Ár:
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Gyártó: Selle Royal
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 35001192
Ülőpozíció: 60°
Technológia: pálcás
Pálca anyaga: acél
Méretei: 269x198mm
Párnázás: 3D Skingel
Tömeg: 427g

Leírás és Paraméterek

Vízálló
A Royal Vacuum Light egy Selle Royal technológia, amely az azonos nyeregkategóriákkal szemben 100% vízállóságot biztosít, és emellett 20% tömegcsökkentést is lehetővé tesz.

Integrated Clip System (ICS)
Szabadalmaztatott Clip System, amely egy nyeregtáska, vagy egy világítás felszerelését teszi lehetővé egy mozdulattal a nyereg hátsó része alá integrált részre.

SuperFabric
Ez egy extrém tartós külső borítás, ami két réteg szövetet, és alatta egy microszemcsés lemezekből álló réteget takar. Ez a precízen megmunkált felület ellen áll a vágásoknak, horzsolásoknak, és a szúrásoknak is anélkül, hogy veszítene a rugalmasságából.

Flexite System
A Flexite rendszer azért lett kifejlesztve, hogy a rugalmasságot és az erőt kombinálja, a maximális kényelem érdekében. Ez az innovatív rendszer a nyereg alján található, ami további rezgés elnyelést is garantál kerékpározás közben.

3D Skingel
Ez egy továbbfejlesztett, flexibilis anyag, ami a Royalgellel kiegészítve pont ott van a nyergen elhelyezve, ahol anatómiailag szükség van rá. Ezáltal nem csak a nyereg súlya lett kisebb, de akár 40%-al csökkenthető a nyomás a legérzékenyebb helyeken.