My Esel osztrák favázas elektromos kerékpárok

 

A My Esel kerékpárjai igazán rendhagyóak anyagválasztásukat tekintve. Bizony, a szemünk nem csal, a váz tényleg fából (rétegelt lapokból) készült! Ennek hála a My Esel pedelec-ek jóval könnyebbek, mint a többi, aluvázas ebike kínálatunkban. A különleges anyagválasztás másik előnye, hogy a fa jóval rugalmasabb, mint az alumínium, így My Esel kerékpárunk komfortosabbnak érződik, hisz az úthibák nem jönnek át annyira. Ugyanakkor a váz kellően merev is, így ezek az osztrák bringák nem veszítenek kezelhetőségükből, sportosságukból.

A My Esel pedelec-jei Ausztriában készülnek,észak-ausztriai fákból egyedileg, szigorú ellenőrzés mellett, így garantálva a csúcsminőséget minden egyes modell esetében.

 

 

A gyártó kínálatában találunk klasszikus, könnyű túra modelleket (E-Tour, E-Elegance), sportosabb cross modellt (E-Cross) és hardtail emtb-t (E-Mountain). Utóbbi Brose Drive S Mag motorral kerül forgalomba, külső akkumulátorral.

A többi modell ugyanakkor 60Nm-es, csendes hátsó motorral van szerelve és az akkumulátor gyöngyörűen el van rejtve a vázban, így a bringán alig látszik, hogy ez egy elektromos rásegítéses gép!