Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Moseli rekumbens túravideók

maare_mosel_radweg_fekvkerkprokkal.jpgAnnyi minden történik velünk és nálunk, hogy nehéz mindenről hírt adni, főleg időben. Három héttel ezelőtt 3 fantasztikus rekumbens túrát tettünk Németországban a Rajna mentén, illetve Mosel környékén. (A Spezi kiállítás "ürügyén" jártunk arra.) A három túrából kettő a folyó mellett vezetett, egy pedig korábbi vasútvonalból kerékpárúttá átalakított vonalon (Maare Mosel) kápráztatott el bennünket.
Az első videó Germersheim városából megtett 100 km-es túrám pillanataiba enged betekintést:A második túrán 3 fekvőbringás barátommal (Pupu, József és Ádám) együtt Mosel vidékét jártuk be. A 135 km-es túra közben jópárszor megálltunk, hogy a tájon kívül élvezhessük a borvidék kulináris örömeit is. Wink Csodálatos vidék, gyönyörű borok, történelmi települések. Ezt élőben is látnod kell, feltétlenül ajánlom!Végül a harmadik videó a már említett Maare Mosel kerékpárúton készült, mely egy valamikori vasúti vonal átépítésével jött létre. Mivel már nem használták, gondoltak egy nagyot, felszedték a síneket, majd leaszfaltozták a pályát. Gyönyörű tájakon, alagutakon, hidakon, viaduktokon halad keresztül a helyenként mérsékelten emelkedő, kifogástalan minőségű út. Hossza nagyjából 50 km, ideális bárki számára. Bárcsak hazánkban is követnék ezt a példát és pár erdei vonalat átalakítanának hasonlóvá!
Ilyen utakra nagy szükség lenne, forgalomtól védett helyszínen, csodálatos környezetben ki ne szeretne bringázni?Figyelem: Kiegészítés!
Pupu írt egy élvezetes beszámolót a fenti bortúráinkról, melyet a Tudástárunkban olvashatsz ide kattintva .
Az anyag végén további linkeket találhatsz számtalan túrán készült képhez, illetve Jóska videóihoz is.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus