MonkeyLink MonkeyLight Connect első lámpa 70 Lux kimondottan ebikehoz

Gyártó: MonkeyLink
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 070-50504

Abban az esetben, ha Önnek kizárólag csak egy MonkeyLink-es első lámpára van szüksége (mert például hátsó lámpás MonkeyLink sárvédője van hátul), viszont abból egy erősebb fényűre, ajánljuk ezt, a 70 Lux fényerejű első lámpát.

A zseniális MonkeyLink rendszernek hála, csak tegye a lámpát a MonekyLink tartóhoz, a mágnesek elvégzik a többit Ön helyett, míg a speciális, mechanikus zár biztonsággal rögzíti lámpáját.

Ez a lámpa az úgynevezett 'Connect' verzió, azaz ezt kimondottan ebike-okhoz tervezték, ugyanis itt a lámpa az energiát az Ön elektromos kerékpárjának akkumulátorából nyeri, illetve a pedelec kijelzőjén tudja kapcsolni a világítást. Az Annyira Más Bringabolt kínálatában a német Bulls elektromos kerékpárjai (mtb-i) azok, amik gyárilag rendelkeznek MonkeyLink kiépítéssel, így ilyen kerékpár esetében már csak erre a lámpára van szükség!

Ha elektromos kerékpárja még nem rendelkezik MonkeyLink kiépítéssel, utólagos kiépítésre lesz szükség: lámpatartóra vagy MonkeyLink kormányszárra és Connect adapterre világításkábellel.

Kívánságlistára teszem
35.900 Ft (28.268 Ft + ÁFA)
MonkeyLink MonkeyLight Connect első lámpa 70 Lux kimondottan ebikehoz
35.900 Ft (28.268 Ft + ÁFA)