Kryptonite

A Kryptonite márka 1970-ben született, amikor Michael Zane előállt egy teljesen új típusú kerékpáros lakat tervével. Sok ezer mérföldet utazott szerte az USA-ban, hogy „terjessze az igét” és megmutassa a kerékpár kereskedőknek a forradalmi U-lakatot. Az innovatív termékek, a remek marketing és kiváló vevőszolgálat révén a Kryptonite mára kultikus márkává nőtte ki magát. 

Marketing fogásként ’72-ben egy három sebességes biciklit zártak egy közlekedési táblához New York egyik sötétebb részén. A bringáról szinte azonnal eltűntek a mozdítható alkatrészek, de maga a kerékpár a helyén maradt harminc napig, bár a lakaton számos sérülés mutatta a lopási kísérletek megtörténtét. A legerősebb Kryptonite lakatok így a New York szériában találhatók.

2004-ben sajnálatosan több lakat úgy került forgalomba, hogy gyakorlatilag egy filctoll segítségével ki lehetett őket nyitni. A márka megbízhatóságát jellemzi, hogy új záró mechanizmust terveztek ezekhez a lakatokhoz és a hibásakat – több mint 400.000 lakatot – ingyenesen kicserélték. Mára a Kryptonite gyártja talán a legbiztonságosabb lakatokat.  

Rendezés:
Kívánságlistára teszem

Kryptonite Keeper STD kulcsos U-lakat

14.990 Ft
Raktáron
Kívánságlistára teszem

Kryptonite Evolution-4 STD U-lakat

25.990 Ft
Rendelhető
Kívánságlistára teszem

Kryptonite Kryptolok 610/100 colstok zár

38.990 Ft
Raktáron
Kívánságlistára teszem

Kryptonite New York Fahgettaboudit kulcsos láncos zár

73.990 Ft
Raktáron