Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Index főoldalán voltunk szombaton!

Index főoldalán voltunk szombaton!Vasárnap zárt a Bringaexpo, a legnagyobb hazai kerékpáros kiállítás.
Természetesen mi is kinn voltunk sok különleges termékkel, többek közt fekvőkerékpárokkal, pedelec bringákkal, utánfutókkal valamint jópár egyéb kerékpáros termékkel. A tesztpályán ki lehetett próbálni több demo modellünket is, mely lehetőséggel többszázan éltek!
A kiállításon külön figyelmet kaptak a pedelec bringák, melyekről az Index is beszámolt egy videóval. Ebben a velem készített interjú részt sikerült úgy megvágniuk, hogy szinte tökéletesen ellentétes mondanivalójú lett... :-(
Például a Gruber Assist láthatatlan, pehelykönnyű (csupán 2 kg!) szettjének előnyeként említettem a többi pedelec rendszerhez képest, hogy itt az akkumulátor lemerülése esetén sem kell annyi súlyt magunkkal cipelni, mint a többi, jelentősen nehezebb rendszer esetében, de a riport megvágása után ebből csak annyi maradt, hogy milyen komoly terhet kell cipelni egy pedelec-nél, ha rosszul tervezzük meg a túránk hosszát és az akksi lemerül. Mindegy most már, azt szokták mondani, a rossz hír is lehet jó reklám! Ha érdekel, a videót ide kattintva megtekintheted.
Ez egy jó tanulság volt, úgy tűnik, a sajtó bármiből ki tudja hozni azt, amit éppen szeretne...

Mindenesetre a pedelec tesztpályán lévő modellek jelentős érdeklődésre tartottak számot. Az ott bemutatott modellek szinte mindegyike kapható egyébként nálunk (a honlapunkon még nincs fenn a teljes választékunk, de igyekszünk feltenni hamarosan), bár a kiállításon az egyik értékesítési partnerünk végezte az oroszlánrészét a pedelec próbáltatásnak, nekünk így nagyrészt a fekvőbringákkal kellett csak foglalkozni, melyekre szintén sok tesztelő jutott.
bringa expo 2012

A tesztpálya mellett a standunkon is igyekeztünk helytállni. Itt is a fekvőbringáink és a pedelec kerékpárjaink jelentették a fő attrakciót. Emellett külön vitrinünk volt az érdekesebb alkatrészekre és kiegészítőkre, melyeket sokan megcsodáltak. Még olyan ínyencségeket is kiállítottunk, mint a Rohloff 14 sebességes agyváltója, a Bionx visszatöltős pedelec rásegítő szett, a SON fantasztikus agydinamója, a Schlumpf hajtóműbe integrált váltója. Természetesen bemutattuk a legújabb Busch & Müller lámpákat is. Sokan nézték a Holmenkol ápolási termékeit, valamint az Endura és a Ronhill kiváló ruházatait is nálunk.
 
bringa expo

Ha kijöttél, akkor köszönjük! Ha nem volt rá időd, akkor sajnálhatod, hogy lemaradtál.
De Bringaexpo lesz jövőre is, velünk pedig addig még sok helyen találkozhatsz!

Például szeretettel várunk rögtön most szombaton az Ambringa-túrán!
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus