Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Hase

Hase

A német Hase cég nem követi a versenytársakat, ők régóta sikeresen járják saját útjukat. Kínálatuk gerincét olyan modellek alkotják, melyeket másoknál nem találunk meg. Ilyen például a vegyes tandemjük, a Pino, mely elöl fekvőkerékpár, hátul hagyományos túrakerékpár, vagy az elöl egy-, hátul kétkerekű (úgynevezett delta) trike-jaik, melyekből a kisgyerekektől a felnőttekig mindenki tud választani magának. Ilyen modellel szerepelnek a Guiness rekordok könyvében a leghosszabb tandemmel! Specialitásuk még a mozgássérültek és egyéb mozgásszervi problémákkal élők számára nyújtott megoldások hatalmas választéka (pl kézihajtány, eltérő lábhosszhoz állítható hajtókar, lábrögzítős pedál, stb).

Talán a fentiekből is látszik, hogy fejlesztési filozófiájuk szerint a kerékpározás egy olyan lehetőleg közösségi tevékenység, mely nyitott mindenki előtt és az élmény nagyobb többekkel megosztva és együtt átélve.

Termékeikre és szolgáltatásaikra a német precizitás és minőség jellemző. Termékkínálatuk optimalizát, legjobban fogyó részét gyors (akár 2-3 hetes) határidővel képesek szállítani, érdemes tehát ezekből választani, de az egyedi igényeket is képesek a konkurenseikhez hasonló szállítási idővel kielégíteni.

Rendezés:
Nézet: