Hase

A német Hase cég nem követi a versenytársakat, ők régóta sikeresen járják saját útjukat. Kínálatuk gerincét olyan modellek alkotják, melyeket másoknál nem találunk meg. Ilyen például a vegyes tandemjük, a Pino, mely elöl fekvőkerékpár, hátul hagyományos túrakerékpár, vagy az elöl egy-, hátul kétkerekű (úgynevezett delta) trike-jaik, melyekből a kisgyerekektől a felnőttekig mindenki tud választani magának. Ilyen modellel szerepelnek a Guiness rekordok könyvében a leghosszabb tandemmel! Specialitásuk még a mozgássérültek és egyéb mozgásszervi problémákkal élők számára nyújtott megoldások hatalmas választéka (pl kézihajtány, eltérő lábhosszhoz állítható hajtókar, lábrögzítős pedál, stb).

Talán a fentiekből is látszik, hogy fejlesztési filozófiájuk szerint a kerékpározás egy olyan lehetőleg közösségi tevékenység, mely nyitott mindenki előtt és az élmény nagyobb többekkel megosztva és együtt átélve.

Termékeikre és szolgáltatásaikra a német precizitás és minőség jellemző. Termékkínálatuk optimalizát, legjobban fogyó részét gyors (akár 2-3 hetes) határidővel képesek szállítani, érdemes tehát ezekből választani, de az egyedi igényeket is képesek a konkurenseikhez hasonló szállítási idővel kielégíteni.

Rendezés:
Kívánságlistára teszem

Hase csomagtartó első villára

28.049 Ft
Raktáron
Kívánságlistára teszem

Hase Trigo

960.000 Ft
Rendelhető
Kívánságlistára teszem

Hase Kettwiesel Allround

2.360.000 Ft
Rendelhető
Kívánságlistára teszem

Hase Pino Allround

3.370.000 Ft
Rendelhető
Kívánságlistára teszem

Hase Kettwiesel elektromos

4.260.000 Ft
Rendelhető
Kívánságlistára teszem

Hase Pino Tour

4.430.000 Ft
Rendelhető