Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gocycle 2

Gocycle 2

Gocycle 2A Gocycle már eddig is az egyik legfuturisztikusabb, és legkönnyebb elektromos kerékpár volt a piacon. A Forma-1-es McLaren csapat volt tervezőjének műve itthon is nagy sikert aratott, a kiállításokon például mindenki csodájára járt.
Mostantól végre már kapható a régóta várt új változata (ráadásul két változatban, G2S és G2R), amiben továbbfejlesztettek néhány részegységet.

Érdekel milyen lett?
Először is a három fokozatú mechanikus agyváltót automata elektronikus Shimano Nexus váltotta. Teljesen magától vált, de van gombunk is, amivel felülírhatjuk az elektronikát. A megoldás külön előnye, hogy most már nem kell folyamatosan gombot nyomni a rásegítés igénybe vételéhez, mivel ez is automatikus. G2R modellben ráadásként nyomatékszenzor is finomítja a rásegítést.
gocycle g2 elektromos kerékpár
Lényegét tekintve meghagyták, sőt tovább finomítottak a már eddig is fantasztikus design-t, ugyanis egyrészt a vezetékeket még jobban eltüntették, másrészt a kormány szinte teljes hosszában végigfutó integrált kijelző révén nyomonkövethetjük a szükséges funkciókat.
Akkumulátora (mely végre Lithiumos, ezáltal könnyebb is mint az elődje) 10Ah-s, és 22V-os, így pedelec módban most már többet, akár 64km-t is meg lehet tenni vele, bár megjegyzem eddig sem panaszkodott senki a hatótávjára. Ha kiürült, akkor 5,5 óra alatt a nulláról teljesen feltölthető (80%-ban már 2,5 óra alatt), így még a munkába később érkező, de onnan hamarabb távozóknak is van elég idejük feltölteni csodajárgányukat. :-)
elektromos kerékpár
Javítottak a fékeken is, most már hidraulikus fékrendszer segítségével biztosított a gyors megállás. Mivel az elektromos kerékpárok egyik legnagyobb hátránya a súly szokott lenni, így arra fokozottan odafigyeltek. A mindössze 15,6 kg-os új Gocycle nemcsak az egyik legkönnyebb eletromos bringa, de könnyebb, mint sok normál bicikli!
összecsukható ebike
Aki pedig esetleg még nem ismerné a Gocycle egyéb előnyeit, azoknak pár információ címszavakban:
  • közel kerék méretűre összepakolható, így a legkisebb hely is elég neki a szállításkor,
  • váza és kerekei magnéziumból készültek, mely erős, könnyű és nem korrodál,
  • pitstop (másnéven boxutca) kerekei a féloldalas felrögzítésnek és a gyors csatlakozónak köszönhetően pillanatok alatt le- illetve felcserélhetőek, ráadásul csökkentik az összecsukott állapotbeli méretet,
  • akkumulátora a vázba, elektromotorja az első villába van elrejtve, így sokkal harmonikusabb a kinézete, másrészt szinte észrevehetetlen, hogy pedelec bringáról van szó.

A fehér mellett matt ezüst (G2S), illetve fegyverszürke, és fényes fekete (G2R) színekben is kérhető.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus