Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Fekvőkerékpár egy Rolls-Royce tetején

Gondolom egyetértünk, hogy ritkán lehet látni Rolls-Royce-t az utakon.

Mivel erre az elegáns és drága autóra nem igazán jellemző, hogy csomagtartó legyen a tetején, ezért még ritkábban gurulhat olyan Rolls-Royce az utakon, melynek tetején kerékpárt szállítanak. Talán előfordult már ilyen, talán nem, nem tudom.

Mindezek után abban szinte biztosan egyetértünk, hogy ami most májusban történt, az először történhetett a világtörténelemben:
Fekvőkerékpár szállítás Rolls-Royce tetején!

Egyetértünk?

Azóta sok helyen felbukkant ezen kedves vevőnk, sokan látták és nem győztek csodálkozni. De az ő nézőpontja is érdekes. Megtetszett neki, vett tőlünk egy Azub fekvőbringát és mivel egy Rolls-Royce a hétköznapokban használt és egyébként esküvői rendezvényekre kibérelhető autója, így mivel a csomagtartóban nem fér el, a belső térben meg nem lenne szerencsés, a tetőn szállítja kedvelt fekvőkerékpárját. Hát hogy máshogy, nem? Valld be, Te is szívesen tennél így, ugye?

Gondolom érthető, hogy az amúgyis elég feltűnő autó ilyen "fejdísszel" megkoronázva még inkább magára vonzza az emberek tekintetét!
De ennek mi csak örülünk, ez igazán jó reklám! ;)

Mondjuk az autó oldalán lévő felirat sem rossz: "Legyen része egy felejthetetlen utazásban..."

Az érdeklődést bizonyítja, hogy amikor pár képet megosztottunk erről, soha nem látott gyorsasággal és mértékben elterjedt a hírünk a facebook-ozók között... 

Azub Apus fekvőkerékpár

Ezek után mit mondhatnék?

Szeretettel várjunk minden Rolls-Royce, Bentley, Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Bugatti és hasonlóan exkluzív autók tulajdonosát fekvőkerékpáros boltunkba! 
Kell nekik is egy kis mozgás, nem igaz? Arra meg kiváló egy fekvőkerékpár... ;)

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Blog - főoldal
blog comments powered by Disqus